keskiviikko 3. tammikuuta 2018

VIIKONLOPUN VALINNAT (VIAPLAY)

HALLA!

Uskaltaisin veikata, että monella alkaa perjantaina joululoman viimeinen viikonloppu ja suunnitelmissa on ultimate lazy weekend – kuulostaako tutulta? Mikä olisikaan parempi tapa viettää loman viimeistä viikonloppua kuin ladata akkuja peittoon kääriytyneenä elokuvaa katsoen? (Ei juuri mikään.) Tästä yksinkertaisesta syystä ajattelin vinkata teille muutamia katselemisen arvoisia elokuvia Viaplayn palvelusta, jos susta tuntuu, että kaikki on jo nähty. Osa elokuvista kuuluu Viaplayn kuukausi hintaan ja osa (uudemmat) löytyvät vuokraamon puolelta noin 5,90 € hintaan.


‣  LEMMIKKIEN SALAINEN ELÄMÄ
Millaisiin seikkailuihin New Yorkin lemmikkieläimet joutuvat, kun omistajat eivät ole kotona?

‣  LOGAN
Logan piileskelee maailmalta mutta joutuu takaisin valokeilaan, kun paikalle ilmestyy voimakas nuori mutantti.

‣  TANSKALAINEN TYTTÖ 
Tositarinaan perustuva elokuva seuraa Einar Wegenerin matkaa transsukupuolisuuden edelläkävijäksi Lili Elbeksi. Mukana iki-ihana Eddie Redmayne!

‣  THE MUMMY
Muumio-elokuviin pohjautuvan elokuvasarjan ensimmäisessä osassa Tom Cruisen näyttelemä sotilas Nick Morton törmää Irakissa prinsessa Ahmanetin hautaan, josta käynnistyy uhkaavien tapahtumien ketju.

‣  ARRIVAL ♥︎
Eliittiryhmän täytyy selvittää, mitä maahan ilmestyneet avaruusoliot haluavat.

‣  CAFE SOCIETY
Bronxissa kasvanut Bobby lähtee kokeilemaan onneaan Hollywoodissa ja tapaa kauniin Vonnien.

‣  VAIANA ♥︎
Vaiana lähtee seikkailulle meren halki toiveenaan pelastaa kotikylänsä. Taattua Disney-animaatiota!

‣  INTERSTELLAR
Maapallo on hiljalleen muuttunut asuinkelvottomaksi ja ryhmä urheita avaruusmatkaajia lähetetään toiseen galaksiin etsimään ihmisille uutta asuinpaikkaa. 

‣  JOY
Tarina perheestä, lojaalisuudesta ja rakkaudesta.

‣  ASSASSIN'S CREED 
Callum sukeltaa 1400-luvulla eläneen esi-isänsä muistoihin ja päätyy keskelle assassiinien ja temppeliritareiden sotaa.

‣  TENAVAT ELOKUVA
Suloisiin Tenavat-sarjakuviin vahvasti pohjautuva koko perheen elokuva seuraa Jaska Jokusen ja Ressun seikkailuja heidän jahdatessa Punaista Paronia.

‣  FAST & FURIOUS 8
Salaperäinen Cypher kääntää Domin omaa tiimiään vastaan ja yrittää syöstä maailman kaaokseen.

PIRATES OF THE CARIBBEAN: SALAZAR'S REVENGE
Henry Turner on päättänyt vapauttaa isänsä Lentävältä Hollantilaiselta ja päätyy lopulta Jack Sparrow'n ja Barbossan kanssa jäljittämään mystistä Poseidonin kolmikärkeä, joka pystyy murtamaan meren kiroukset.

‣  BABY DRIVER ♥︎
Baby on päätynyt toimimaan rikollisten pakoauton kuskina. Eräänä päivänä hän tutustuu Deboraan ja alkaa etsiä ulos pääsyä rikollisten luota.

 ITSE ILMIKYS 3
Itse Ilkimys -sarjan kolmannessa osassa Gru saa potkut AVL-stä ja vajoaa masennukseen. Kaikki kuitenkin kääntyy, kun hän tapaa kaksoisveljensä ja pahiksen elämä alkaa jälleen tuntua kutsuvalta.

‣  DUNKIRK  ♥︎
Dunkerquen evakuoinnista kertova näyttävä sotaelokuva on Christopher Nolanin mestarillinen taidonnäyte. Yleensä en ole sota-aiheisten elokuvien ystävä mutta tämä elokuva herättää paljon ajatuksia ja on siksi ihan pakko nähdä!

Onko sulla hyviä leffavinkkejä täksi viikonlopuksi?

1 kommentti:

  1. Täytyy kirjottaa muistiin nää leffat! Etenkin toi Tanskalainen tyttö, Interstellar ja Cafe Society vaikuttaa mielenkiintosilta. :) Ton Vaianan katoinkin jokunen aika sit ja nousi heti ehottomasti yhdeks suosikiks. ♥

    https://heliannika.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥