maanantai 22. tammikuuta 2018

ROOM WITH A VIEW (REYKJAVIK)

* kyseessä EI ole yhteistyö tai sponsoroitu postaus

HALLA!

En ollut ensin ajatellut kirjoittaa erikseen meidän majoittautumisesta Reykjavikissa mutta kävi niin, että meidän hotelli yllätti kaikki odotukset enkä malttanut olla kertomatta tästä helmestä myös teille! Me varattiin siis meidän huone aivan Reykjavikin keskustasta A Room With A View -nimisestä hotellista. Neljän yön yöpyminen kahdelta maksoi alle 500€, joten meidän odotukset eivät olleet kovin suuret.

Heti hotellin aula näytti todella viihtyisältä ja modernilta. Vastaanoton palvelu oli myös oikein ystävällistä ja sainkin jättää laukkuni säilytykseen, sillä olin liikkeellä aikaisin. Huoneen saimme heti klo 14, kuten hotelli oli luvannut. Ensimmäisenä oven avattuani ajattelin, että olin saanut väärän huoneen avaimen, sillä huoneemme oli niin paljon isompi kuin olin odottanut! Pian ihmetys vaihtuu puhtaaseen riemuun, kun aloin tutkimaan, mitä kaikkea huoneesta löytyi.


Isot ikkunat, suuri ja pehmeä sänky, televisio, audio-systeemit, moderni keittiö sekä todella avara ja valoisa huone – ♥︎. Voin helposti sanoa, että kyseessä oli upein ja mukavin hotellihuone, jossa olen ikinä majoittunut. Myös kylpyhuone oli älyttömän tilava ja tuo nurkasta löytynyt poreamme saattoi kirvoittaa muutaman kiljahduksen allekirjoittaneen huulilta. (Lähetin kavereilleni hyvin sekavia snäppejä, siitä kuinka upea meidän huone on.) :---D

Koska kyseessä oli huoneistohotelli, ei hotelli tarjonnut aamiaista. Lähellä kuitenkin sijaitsi ruokakauppa, josta haettiin meille aamuksi syötävää. Oltiin myös varauduttu tiskaamaan astiat mutta nekin hoidettiin huoneen siivouksen yhteydessä.

Palvelusta siis todella suuri plussa ja vastaanoton virkailijat olivat aina hyvin ystävällisiä!


Jos olet suunnittelemassa yöpymistä Reykjavikissa, niin A Room With A View saa multa todella lämpimän suosittelun!


ROOM WITH A VIEW 
Laugavegur 18, 101 Reykjavik, ISLANTI –

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥