sunnuntai 21. tammikuuta 2018

IKEA FAVORITES

Hyvää huomenta!

Sunnuntai on mitä parhain päivä jäädä aamulla sänkyyn tavallista pidemmäksi aikaa. Yleensä haen jotain aamupalaa sänkyyn, lueskelen kirjaa tai avaan kannettavan. Tänään päädyin jälkimmäiseen vaihtoehtoon ja löysin itseni ihastelemassa IKEA:an ilmestyneitä uutuuksia. Vaikka talvelle ei ihan heti näy loppua, mä haaveilen jo kovasti tuon pienen parvekkeen laittamisesta kesäkuntoon! Parvekkeen kalusteiden ja somisteiden lisäksi mun toivelistalle mahtuu juuri nyt lisää huonekasveja sekä riippuva kattovalaisin tänne makuuhuoneeseen...

Millaisia sisustusjuttuja sun ostoslistalla on just nyt?


1. Kattovalaisin makuuhuoneeseen – Nyt mun makuuhuoneen valo tulee yksinomaan korkeasta jalkalampusta ja olen jo jonkin aikaa pohtinut kattovalaisimen hankkimista. Ongelmana on vain se, että katossa on ainoastaan sokeripala-liitäntä, joten en uskalla ihan heti käydä sen kimppuun yksin.

2. Lisää huonekasveja – Peikonlehti kukoistaa ja mun kasvihulluus kasvaa joka päivä. Tänne on pakko saada ainakin pari uutta kasvia keväällä!

3. Pressopannu – Olen löytänyt yhden todella ihanan irtoteen ja mieleni tekisi hankkia sitä varten myös tällainen pieni pressopannu - ja saada vähän luksusta aamuihin.

4. Koristetyynyt parvekkeelle – Parvekkeelle menevä lukunurkkaus kaipaa kipeästi lisää pehmeyttä!

5. Jakkarat parvekkeelle – En tiedä millaisen pöytäviritelmän aion tuonne parvekkeelle mahduttaa mutta ainakin jotkut istuimet sinne tarvitaan.

6. Pieni kattila – Kaksi kattilaa ei vaan riitä.

7. Säilytyskoreja – Tykkään säilyttää tavaroita pienissä koreissa kaappien sisällä ja ainakin vielä sukat ovat ilman omaa koria.

8. Korituoli – Hieman kalliimpi investointi mutta tämä rottinkinen tuoli saattaisi sopia oikein hyvin mun olohuoneeseen. Monien tuolien harmaan sävy on riidellyt hyvin vahvasti mun sohvan kanssa ja siksi tuolin etsintä on ollut todella vaikeaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥