lauantai 20. tammikuuta 2018

HOLIDAY SNAPS (ICELAND)


Täällä taas ihan reaaliajassa!

Tämä viikko kului oikeastaan kouluun ja arkeen totutellessa. Kuinka oudolta tuntuikaan palata takaisin opiskelun pariin neljän viikon loman jälkeen? Mun joululoma sujui ihan mukavasti – samoin meidän matka Islantiin! On oikeastaan hassua, kuinka paljon enemmän Islanti houkuttaa nyt kun siellä on jo kerran käynyt... Uskon todella vahvasti, että tulevaisuudessa palaan saarelle.

Näin tammikuussa paikalla ei ollut paljoa turisteja ja saatiinkin nauttia lomasta ihan rauhassa. Tiellä ei ollut kovinkaan paljoa liikennettä eivätkä järjettömät turistilaumat tukkineet nähtävyyksiä. Valitettavasti meidän loman ajalle osui aika huono sää ja saatiin "nauttia" sateesta oikeastaan joka päivä. (Onneksi oltiin varauduttu tähän!) Meillä oli kolmena päivänä käytössä vuokra-auto – tosin yksi päivä jäätiin suosiolla kaupunkiin, kun saatiin vuokraamolta varoitukset todella huonosta ajokelistä... Ehdittiin kuitenkin nähdä ihan reilusti vajaassa viidessä päivässä.


Ajattelin aloittaa tämän kertaiset reissupostaukset suurella määrällä kuvia – ja kirjoittaa ehkä myöhemmin ajan kanssa enemmän meidän ohjelmasta sekä antaa muutamia vinkkejä talviseen Islantiin! Nyt mun pitää kuitenkin lähteä kauppaan ja laittaa pesukone pyörimään. :---) Joten nauttikaa näistä upeista kuvista, jotka tallentuivat tällä reissulla kameraan.

Tyhjä maantie ennen auringonnousua
Suloinen hylje paikallisessa "eläintarhassa"
Kirjakauppa + kahvila + kissa = voiko parempaa olla? ♥︎
Skogafossin vesiputous
Ystävällisiä islanninhevosia on joka puolella
Alvar Aallon suunnittelema Pohjolan Talo
Hallgrimskirkja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥