tiistai 9. tammikuuta 2018

ELÄ TÄYSILLÄ. AINA.

Moikka!

Mä saan aika ajoin ihmettelyjä niin tän blogin kautta kuin läheisiltä ja kavereilta mun matkustamista koskien. Erityisesti ihmisiä tuntuu ihmetyttävän, miksi mä matkustan niin paljon ja kuinka mulla oikein on siihen varaa. Tänään mä ajattelin avautua vähän aiheesta ja siitä, miksi matkustaminen on mulle niin tärkeää. Samalla kerron myös hieman tämän vuoden reissujen suunnitelmista.


Tämän postuksen ajoitus on ihan täydellinen, sillä jo tiistaina on vuoden ensimmäisen reissun aika ja suuntana mikäpä muukaan kuin Islanti! ♥︎ Islanti on kuulunut mun unelmien matkojen -listalle jo useita vuosia enkä ole ihan vielä täysin käsittänyt, että tiistaina olen todellakin jo koneessa matkalla saarelle!

Mun sosiaalista mediaa seuranneet saivat tietää tästä matkasta oikeastaan jo lentojen varausta tehdessäni, sillä en millään pystynyt hillitsemään innostustani. Onnistuin nappaamaan itselleni halvat lennot Finnairilla käynnissä olleesta kampanjasta. Kyseessä on vieläpä Finnairin juuri aloittamat suorat lennot Islantiin, joten luvassa ei ole ärsyttäviä pysähdyksiä tai vaihtoja! :---) Lisäksi sain hinnasta pari kymppiä pois Finnairin lennoista kerättyjä pisteitä käyttämällä. Varattiin myös majoitus mahdollisimman ajoissa ja tänkin suhteen tärppäsi. Valittiin hyvät suositukset saanut huoneistohotelli aivan Reykjavikin keskustassa ja säästettiin todella reilu summa.


En ole vielä puhunut paljoa missään mun pääsiäisen suunnitelmista, vaikka ne vahvistuivat jo marraskuun puolella.  Mainitsin jo viime vuoden tavoitteiden ja toiveiden kohdalla, että haluaisin kovasti käydä vierailemassa ystäväni luona Lontoossa.

Nyt tämä toive on viimein toteutumassa ja mitä parhaalla tavalla! Lähden reissuun toisen kaverini kanssa, majoitutaan Lontoossa ystäväni luona ja ehditään siinä välissä käydä fiilistelemässä Fall Out Boyn keikka. Kuinka huippua! Ollaan reissussa muutama päivä, joten ehditään kyllä tutustua myös itse kaupunkiin.


Koska mun kesä kuluu hyvin todennäköisesti työharjoittelun parissa niin tänä kesänä perinteinen äidin kanssa toteutettu kesäloman matka joutui siirtymään. Kesään on kuitenkin mahdutettu yksi nopea parin päivän pysähdys Tukholmassa. Tähän reissuun kuuluu myös Ed Sheeranin keikka, jolle jonotettiin liput heti ilmestymispäivänä. Koska ostettiin keikkaliput jo kesällä niin lentojen hinnat olivat myös alhaiset – ja sain niistä vielä pienen (nuoriso)alennuksen. Majoitus yritetään saada ystävien luota, joten kyseessä on taas yksi pienemmän budjetin matka.

Kaikkein kiinnostavin osuus tässä vuodessa ajoittuu kuitenkin (toivottavasti) syksyyn, sillä mä olen päättänyt hakea nyt tammikuussa opiskelijavaihtoon! Tästä en nyt ajatellut kertoa vielä enempää ennen kuin selviää, valitaanko mut vaihtoon ja minne siinä tapauksessa pääsen. Jännittäviä aikoja siis tiedossa!! Oon todella innoissani mutta samalla jännittää, kuinka kaikki vaihtoon liittyvät asiat hoituvat, jos mut sitten joskus valitaan...


– Let's do this 2018! –

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa ihanilta suunnitelmilta! Toivottavasti kaikki toteutuvat ja menevät suunnitelmien mukaan :) Matkustelu on ihanaa! ❤

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥