keskiviikko 17. tammikuuta 2018

CRAZY CAT LADY


 HALLA!

Mä en ole kirjoitellut pitkään aikaan tänne mitään poikien kuulumisista. Syy tähän on yksinkertainen: meidän arkeen vaan ei ole mahtunut mitään erityistä tai maailmaa mullistavaa. Täällä ollaan siis elossa ja voidaan mainiosti. Eikä muutamien valokuvien ottamiseenkaan meinaa löytyä millään aikaa kaiken touhun keskeltä. (Kuten kuvista hyvin näkyy.) :---D En oikeasti ymmärrä, miten jotkut onnistuvat saamaan kissoistaan niin ihania kuvia? Meillä ainoat ei-tärähtäneet kuvat saadaan ainoastaan silloin kun nämä kaverit ovat unten mailla... Jos jollakin on antaa tähän jotain vinkkejä, niin täällä oltaisiin hyvin kiitollisia!


Tavallisesti meidän arki pyörii hyvin parinteisellä kaavalla:

Herätään aamulla ja syödään yhdessä aamupalaa (ja joku yrittää aina nakertaa myös mun leipää). Seuraavaksi puhdistan vielä hiekkalaatikon ja lähden kouluun. Koulusta tullessani kaksi nälkäistä kaveria odottavat joko mun sängyssä tai tulevat vastaan suoraan ovelle. Ennen päivän ruokaa joudun tavallisesti suoristamaan olohuoneen matot, keräämään sohvatyynyt lattialta ym. pientä järjestelyä. Poikien ruoan jälkeen laitan itselleni syötävää, jonka jälkeen mennään yleensä yhdessä makoilemaan sängylle – pojat ottavat kevyet ruokatorkut ja mä teen koulujuttuja tai katson Netflixiä.

Illalla syödään vielä yhdessä iltapalaa ja puhdistan hiekkalaatikon yötä varten. Useina öinä nämä otukset nukkuvat kiinni mun jaloissa mutta toisinaan yöllä pidetään riehumisen maailman mestaruuskisat, joissa osansa saavat myös peikonlehti ja sohvatyynyt... Kuulostaako meidän arki kenenkään korvaan tutulta ja samaistuttavalta?

 Nyt mua kiinnostaisikin tietää, että millaiset kissoihin liittyvät tekstit voisivat kiinnostaa teitä?


P.S. Joulukuun arvonnan voittaja on viimein arvottu ja onni suosi tiiakauhanen21... -alkuista osoitetta! Laitoin sulle jo pari päivää sitten viestiä, jotta saadaan sun palkinto postiin! :---)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥