sunnuntai 7. tammikuuta 2018

BREKKIE @ LA TORREFAZIONE

Huomenta!

Yksi asia, jota rakastan Helsingissä on ehdottomasti kaupungin ravintola- ja kahvilatarjonta! Kaupunkiin tuntuu ilmestyvän koko ajan toinen toistaan ihanampia paikkoja nauttia aamupalaa, lounasta ja illallista. Tämän takia yritänkin sijoittaa Helsingin reissulle aina muutaman uuden ruokapaikan – joko aamupalan tai lounaan merkeissä. :---)

Viime reissulla testiin pääsi muutama mulle uusi paikka, joista pari ajattelin vinkata myös teille. Ensimmäisenä esittelyyn pääsee Kampin keskuksesta (sekä Aleksanterin kadulta!) löytyvä La Torrefazione, joka tarjoilee aamiasta aina klo 10 asti. Paikasta saa myös todella hyvää kahvia sekä myös lounasta.


Aamiaiselta löytyy pari erilaista settiä, joista me valittiin Barista-niminen aamupala. Annokseen kuului moniviljasämpylä, kinkku, juusto, kasviksia, keitetty kananmuna sekä rahka-annos granolan ja hunajan kanssa. Lisäksi juomaksi saa valita haluamansa tuoremehun ja kahvin / teen.

Tuo rahka-annos oli ehdottomasti mun lemppari noista – ainoa "pettymys" oli mun valitsema musta tee, joka oli mun makuun liian kitkerää. Saatoin kyllä pitää teelehtiä siinä vedessä liian kauan... Oltiin myös liikkeellä vasta yhdeksän jälkeen, joten tuoremehujen vaihtoehdot olivat kutistuneet appelsiiniin. :---D


Kampin 5. kerroksessa sijaitsevan kahvilan tilat olivat aika pienet mutta tuntuivat silti mukavan avarilta. Lisäksi tykkäsin itse sisustuksesta ja kahvilan ilmapiiri oli muutenkin todella rento. Ei uskoisi, että kahvila sijaitsee ostoskeskuksen yläkerrassa! Muutkin tuntuvat löytäneen paikan, sillä niinä kahtena aamuna kun täällä kävin niin paikka oli aika täynnä. :---) LA TORREFAZIONE 

– Kampin keskus, 5. kerros –
Urho Kekkosenkatu 1, 00100 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥