tiistai 26. joulukuuta 2017

NYX JOULUKALENTERI (19.–24.12.)


HELLO!

Joulukalenterin (NYX Lippien Countdown) viimeinen luukku tuli avattua sunnuntaina ja olo on ollut hieman tyhjä nyt muutaman päivän... Tuntuu oudolta, kun enää ei olekaan avattavaa luukkua ja uutta huulipunaa odottamassa.

Onneksi jäljellä on vielä viimeisen kuuden luukun takana olleen tuotteet sekä tietenkin lopullinen arvio/mielipide itse kalenterista. :---) Niiden jälkeen onkin aika ryhtyä miettimään seuraavan joulun kalenteria. (Ehkä ei kuitenkaan ihan vielä?)


19. LUUKKU: Soft Matte Lip Cream (Copenhagen)

Oijj! Olen niin monta kertaa miettinyt juuri tämän sävyn hankkimista mutta joka kerta ne ovat olleet loppuunmyyty, kun olen selvinnyt Sokokselle asti. Copenhagen on todella upea syvän tummanpunaisen sävyinen Soft Matte Lip Cream ja olen keksinyt tämän kaveriksi jo useita hyviä asukokonaisuuksia!

20. LUUKKU: Matte Lipstick (Shocking Pink) ♥︎

Heti perään toinen huipputuote! Nämä Matte Lipstick -punat ovat olleet mun suosikkeja tässä kalenterissa ja tällä kertaa puna tuli ihanassa kirkkaan pinkissä sävyssä!

21. LUUKKU: Lingerie (Exotic)

Taas yksi Lingerie-puna. Oikeastaan olen tykännyt näistä mutta sävyt ovat mun makuun vähän liian lähellä toisiaan. Toisaalta sävyt ovat olleet sopivan neutraalin värisiä, joten ne tulevat varmasti käyttöön arkimeikissä.


22. LUUKKU: Intense Butter Gloss (Tres Leches)

Mä en ihan tajunnut, mitä eroa tällä ja pelkällä Butter Gloss -huulikiillolla oikein on. Nimestä voisi päätellä, että tässä sävy olisi voimakkaampi mutta mun on vähän vaikea sanoa. Kiillon sävy ei todellakaan ole yhtä intensiivinen kuin huulipunassa. Tämän hieman ruskeaan taittava väri on kyllä aika kiva.

23. LUUKKU: Butter Gloss (Sugar Cookie)

Oho, mikä sävy! Tästä tuli ensimmäisenä mieleen Barbien pinkit korkokengät, jotka olivat ihan saman väriset. Onneksi tämä on jälleen "vain" huulikiilto eikä tuo sävy näytä noin intensiiviseltä huulilla. Tämä toimii varmasti kivasti yhteen aiemmin saadun pinkin mattapunan kanssa.

24. LUUKKU: Butter Lipstick (Ripe Berry)

Tässä punassa olisi ihan täydellinen sävy ellei kyseessä olisi Butter Lipstick... Ehkä tätä voisi kokeilla jonkun toisen punan päälle sävyä antamaan?


// Kaikki luukut on nyt avattu. Haluaisitteko vielä yhden postauksen, jossa kävisin läpi omia mielipiteitäni ja suosikkejani kalenterissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥