lauantai 30. joulukuuta 2017

JOULUKUUN SUOSIKIT ♥︎

Hyvää huomenta! 

Lauantai ja vuoden viimeinen päivä. Kuka odottaa jo innolla alkavaa vuotta? (Reilun viikon päässä häämöttävä matka Islantiin saattaa vaikuttaa mun mielipiteeseen tässä kysymyksessä.) Tänään sukelletaan viimeisen kerran vuoden 2017 suosikkeihin ja vuorossa on joulukuun lempijuttuja. Mulla ei oikeastaan ole tänään enempää asiaa ja tuntuu, että kirjoittaminen takkuaa. Käydään siis suoraan asiaan!


T-PAITA (BIK BOK)

Tänä vuonna keltainen väri on hiipinyt mun vaatekaappiin ja uusin tulokas on tämä Bik Bokin kirkkaankeltainen printtipaita. Tämän paidan kanssa olen joutunut hieman pohtimaan, voiko tätä käyttää myös muulloin kuin maanantaisin (Mielipiteitä tästä?) ja onko sen pohtiminen jopa koomista? Lopulta paita on ollut päällä niin maanantaisin, keskiviikkoisin kuin sunnuntaisin eikä kukaan ole asiasta huomauttanut. :---D


NYX LIPPIE COUNTDOWN

Tottakai joulukuun suosikkeihin lukeutuu tämän vuoden joulukalenteri! Olen sitä mieltä, että ihminen ei ole koskaan liian vanha hankkimaan joulukalenteria. ;---) Jos olet jostain syystä missannut luukkujen availun nyt joulukuun aikana niin löydät ne näiden linkkien takaa: LUUKUT 1-6, LUUKUT 7-12, LUUKUT 13-18 & LUUKUT 19-24. Kirjoittelin myös pidempää mielipidettä kalenterista ja kerroin omat suosikkini kalenterin tuotteista täällä.


BERLIN & BASEL KAHVIMUKIT (STARBUCKS)

Äiti osasi yllättää tänä jouluna, sillä nämä jättikokoiset Starbucksin kahvimukit saivat todellakin hymyn mun kasvoille. Vaikka multa löytyykin ihan liikaa mukeja keittiöstä niin nämä tuovat mieleen kaikki viime vuoden reissujen muistot! ♥︎


RAIDALLINEN UIMAPUKU (SOUTH BEACH / ASOS)

Mä tein elämäni ensimmäisen tilauksen Asokselle joskus marraskuussa kun tilasin itselleni uimapuvun Islannin reissua varten. Paketissa tuli kaksi vaihtoehtoa, jotka molemmat päädyin pitämään itselläni, sillä en osannut valita niiden välillä! :---D Ja mä kun olin ihan varma, ettei kumpikaan kuitenkaan olisi hyvä... Tässä South Beachin uimapuvussa ihastuin erityisesti tohon selässä olevaan nyöritykseen sekä klassiseen tummansinen, valkoinen & punainen -väriyhdistelmään.


WILHELMIINAN KONDITORIA

Tämä kahvila löytyy meidän torin lisäksi myös Jyväskylästä ja kuuluu ehdottomasti mun lempipaikkoihin! Yleensä jos tapaan kavereita täällä Äänekoskella niin sovitaan treffit aina tänne. Tällä kertaa mun valinta oli kuuma tee sekä maailman herkullisin kakkupala (Lime-valkosuklaa-juustokakku ♥︎).


LUMINEN JOULU

Tuntuu, että nykyään joka joulu saa jännittää, saadaanko maahan lumipeite jouluksi. Tänä vuonna ainakin täällä meillä lunta on tullut ihanan paljon ja parhaillaan lunta riittää melkein polveen asti! Pakkasta on myös riittänyt muutaman asteen verran, joten tuo lumi tuskin lähtee kokonaan ennen kevättä. :---)


PEHMEÄ COLLEGE  (CUBUS)

Tämä pehmeä ihanuus lähti tilaukseen Cubukselta. Olin nähnyt paidan pikaisesti jossain Instagram-kuvassa ja se jäi kummittelemaan mieleeni. Etsin kyseistä paitaa todella kauan verkkokaupasta, kunnes viimein tajusin kurkistaa lasten vaatteiden puolelle... Välillä on siis kannattavaa olla pienikokoinen, kun tällaiset söpöt vaatteet mahtuvat päälle. ;---)


AWFUL THINGS – GOOD CHARLOTTE ♥︎
BREATH – JAX JONES
RIVER – EMINEM ft. ED SHEERAN ♥︎

Joulukuussa on ilmestynyt taas suuri määrä todella kovaa musiikkia, joista erityisen maininnan ansaitsee Eminemin comeback-albumilta löytyvä River-kappale, jolla kuullaan myös Ed Sheerania. Siinä on kyllä ehkä maailman paras kombo. #FANGIRLING

// Sattuuko joku teistä kuuntelemaan myös Good Charlotte:n musiikkia? :---)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥