perjantai 8. joulukuuta 2017

8: NYX JOULUKALENTERI (1.–6.12.)


HELLO!

Vihdoin on aika esitellä NYX Lippie Countdown -kalenterin ensimmäiset kuusi luukkua! ♥︎ Voitte vain arvata, kuinka innoissani mä olen ollut tämän viikon, kun olen voinut kokeilla joka päivä erisävyistä huulipunaa – ja osa on jäänyt huulille myös koulupäivän ajaksi.

Näin reilun viikon jälkeen olen ehdottomasti positiivisesti yllättynyt. Olin täysin tietoinen, että kalenterista tulee paljastumaan myös sävyjä, jotka ei yksinkertaisesti sovi mulle. Tähän mennessä vastaan on tullut kuitenkin jopa pari niin täydellistä sävyä, että harkitsen ehdottomasti reissua lähimmälle NYX:in myyntipisteelle. :---)


1. LUUKKU: Matte Lipstick (Eden) ♥︎

Heti ensimmäinen luukku aloitti todella vahvasti, sillä mä olen erityisesti mattaisten huulipunien ystävä. Eikä tämä ihanuus pettänyt mun odotuksia! Lisäksi kirkkaanpunainen sävy on klassikko.

2. LUUKKU: Liquid Suede (Soft Spoken)

Todella vahvan pigmentin omaava Liquid Suede osui sävynsä puolesta mun tyyliin. Itse koostumus oli omasta mielestäni hieman liian paksua mutta levittyi lopulta ihan kivasti. Punan jälkeen huulet tosin tuntuivat tavallista kuivemmilta.

3. LUUKKU: Simply Vamp (She Devil)

Täydellinen "huulipunakynän"muoto ja erittäin miellyttävä koostumus. Sävy taas on aivan väärä. En voisi kuvitella käyttäväni arkena (tai juhlissa) näin tumman sävyistä huulipunaa. Tämä taitaa jäädä mahdollisesti odottamaan ensi vuoden Halloween-juhlia?4. LUUKKU: Lingerie (Push-Up)

Olen kuullut paljon kommentteja Lingerie-sarjasta mutta silti mulla oli siitä ihan erilainen käsitys. Jotenkin oletin, että nestemäinen puna on hyvin haaleaa ja läpikuultavaa. Vaikka punan sävy onkin neutraali, jää sävy hyvin näkyviin. Puna vaikuttaa todella hyvältä, tosin levittäminen vaatii hieman enemmän aikaa, jotta lopputulos on siisti.

5. LUUKKU: Soft Matte Lip Cream (Paris) ♥︎

Soft Matte Lip Cream on mulle entuudestaan tuttu huulituote, joka löytyy mulla sävyissä Madrid & Stockholm. Toisena päivänä kalenterin luukusta paljastui uusi sävy, Paris. Ensin ajattelin, että sävy ei taida sopia mulle mutta huulilla se näyttikin yllättävän kivalta!

6. LUUKKU: Butter Lipstick (Seashell)

Butter Lipstick on mulle uusi tuttavuus, eikä meidän matka alkanut kovin positiivisesti. Tämän punan väri on vain aivan liian tyttömäinen ja hento! Lisäksi punan koostumus tuntui jotenkin paksulta ja tahmaiselta eikä se levittynyt niin hyvin kuin toivoin...


// Mikä tuotteista kiinnostaa sua eniten?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥