torstai 7. joulukuuta 2017

7: JOULUN TO DO LIST

Huomenta ja tervetuloa seitsemännen luukun pariin. ♥︎

Tänään käydään läpi mun joulun ajan to do -listaa, johon olen yrittänyt kaikkien pakollisten juttujen lisäksi kirjata myös joitain mukavampia tehtäviä! Mitä mieltä muuten olette olleet joulukalenterista tähän mennessä? Ovatko postaukset olleet riittävän jouluisia vai liian arkisia? Kommentteja otetaan ilolla vastaan!


Aloita jokainen aamu piparilla tai glögillä. Koulua on jäljellä enää vajaa kaksi viikkoa ja aamut tarvitsevat jotain extraa! Aamupala on hyvä keino motivoida itsensä ajoissa ylös sängyltä ja hyvä aamupala pelastaa myös koulupäivän.

Hanki viimeiset joululahjat. Niitä ei muuten kovin montaa puutu! Kaikki itsetehdyt lahjat on jo tehty, joten oikeastaan jäljellä on vain kaksi ostettavaa lahjaa...

Osallistu Kauneimmat joululaulut -tilaisuuteen. Oon vähän huolissani tämän kohdan kanssa, sillä kyseinen tilaisuus pidetään koululla maanantaina ja mulla on siihen aikaan tunnit menossa.

Tee tarkempi siivous kotiin ennen kotiin lähtemistä. Loman jälkeen on kiva sitten tulla puhtaaseen kotiin! Pölyt täytyy pyyhkiä, lattia luututa ja matot, peitot ym. tuulettaa. Ja lakanat vaihtaa!

Osta levy piparisuklaata ja syö se ihan yksin. Tätä oli aika kova ikävä viime vuonna. ♥︎

Kirjoita ja postita joulukortit. Apua tähän ei ole enää montaa päivää! Onneksi kaikki kortit on jo kirjoitettu, vain postimerkit puuttuvat. Tää on muuten eka vuosi, kun lähettän ihan "omat" kortit!


Järjestä asiat kuntoon loman ajalle. Mun täytyy esimerkiksi ottaa luultavasti tuo peikonlehti mukaan, ettei se jää tänne yksin kuolemaan. :---D

Suunnittele joululoman aikataulua. Joululomalla haluan ottaa aikaa sekä itselleni, että ystäville. Yritän nähdä mahdollisimman monia juuri niistä kavereista, joiden kanssa ei pystytä tapaamaan niin helposti muulloin.

Käy ainakin yksissä pikkujouluissa tai vastaavissa. Ensimmäiset ovat jo takana ja yhdet synttärit vielä nyt viikonloppuna. Jes!

Leivo piparkakkutalo. Tämä on jäänyt useana jouluna mun tehtäväksi eikä tämäkään joulu ole poikkeus!

Paikkaa parit rikkinäiset villasukat. Onneksi mulla on monta paria villasukkia, sillä ainakin kolmet ovat pohjasta puhki. Polta vanhat kynttilät loppuun. Mulla odottaa monia ihania kynttilöitä mutta en raski sytyttää niitä ennen kun saan poltettua vanhat pois tieltä.

Sinnittele viimeiset kouluviikot ja palauta tehtävät ajallaan. Tällä viikolla meillä oli muutama vapaapäivä, jotka käytin koululla töiden parissa. Tämän kohdalla näyttää siis varsin hyvältä!

Älä turhaan yritä järjestää joulua vaan päätä mihin haluat oikeasti panostaa. Tämä unohtuu niin helposti kaiken joulun hälinän keskellä! Ei kaikkea ole pakko tehdä, jos ei halua.// Mitä juttuja teillä on vielä tekemättä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥