lauantai 2. joulukuuta 2017

2: MODERNI JOULUKORTTI (DIY)


Heissan!

Tänä vuonna mun joulukorteista ei oikeastaan tule yhtään edes mieleen joulukortti – jotenkin olin vain ihan liian kyllästynyt kaikkeen perinteiseen punaiseen, joulukuusiin etc. Sen takia mä päätin lähteä tänä vuonna hyvin minimalistiselle ja modernille linjalle mun korttien kanssa.

Hetken pohdinnan jälkeen mieleen tuli hieman mun washi-teipillä seinään tehtyä karhua muistuttava kortti. Ensin ajattelin vain piirtää kuvan tussilla korttiin mutta lopulta keksin "kirjailla" kuvion ompelulangalla korttiin. Oon todella tyytyväinen lopputulokseen, vaikka se ei jouluinen olekaan. Kortit ovat juuri mun näköiset ja niissä näkyy mun kädenjälki. ♥︎


TARVITSET:

▹ mustia 2-osaisia korttipohjia
▹ neula
▹ valkoista lankaa
▹ mallikuva
▹ teippiä
▹ valkoinen kynä


1) Aloita jäljentämällä mallikuva. Etsi kännykällä googlesta haluamasi kuva (esim. geometric + jokin eläin -haku toimii hyvin). Tallenna kuva ja säädä kännykän näytön kirkkaus mahdollisimman voimakkaaksi. Avaa kuva näytölle, aseta päälle kopiopaperi ja jäljennä kuva.


2. Kiinnitä mallikuva korttipohjaan sinitarralla tms. Lävistä korttipohja neulan avulla viivojen yhdistymiskohtien kohdalta.


3. Laita reilu pätkä lankaa neulaan. Pujota neula yhden kortissa olevan reiän läpi ja teippaa langan pää kortin toiselle puolelle. Käy läpi jokainen reikä mallikuvaa apuna käyttäen.

4. Lopuksi pujota neula vielä kortin nurjalle puolelle, teippaa langan pää kiinni ja katkaise ylimääräinen osa.


5.  Kirjoita haluamasi teksti kortin kanteen valkoisella kynällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥