torstai 14. joulukuuta 2017

14: NYX JOULUKALENTERI (7.–12.12.)


Moikka!

Kuinka teidän torstai on sujunut tähän asti? Mulla on enää tämä viikko aikaa saada alkuviikosta esitettävät kurssin lopputyöt valmiiksi, joten olen oikeastaan asunut koululla pari päivää. :---D (Ja tuleva viikonloppu sujuu hyvin vahvasti samoissa merkeissä.) Alkaa olla todella haastavaa löytää päivästä aikaa tulla tänne blogiin päivittämään näitä joulukalenterin luukkuja mutta teen parhaani – toivotaan, että se riittää!

Sitten kuitenkin asiaan eli NYX:in adventtikalenterin toiseen postaukseen, jossa tarkastellaan kalenterin luukkujen 7–12 takaa löytyneitä tuotteita. Tällä kertaa mukaan mahtui myös muutama huti.


7. LUUKKU: Intense Butter Gloss (Berry Strudel)

Voi ei! Luukusta paljastui ihan kamalan värinen liila huulikiilto, jota en edes halua kokeilla. Buu-uu!

8. LUUKKU: Butter Gloss (Crème Brulee)

Tämänkään huulikiillon värisävy ei saa mun sydäntä takomaan mutta on sentään edellistä parempi. Onneksi kiilto sulautuu hyvin omien huulteni sävyyn eikä näytä liian vaaleanpunaiselta. Kestävyys voisi tietenkin olla parempi mutta toisaalta kyseessähän on huulikiilto.

9. LUUKKU: Matte Lipstick (Up The Bass)

Odotin innolla kalenterin toista mattapunaa mutta tämän tumman violetti sävy jätti mut kyllä kylmäksi. Itselleni ei sovi yhtään violetti huulipuna enkä oikein tykkää itse väristäkään. Voisiko tämä olla kalenterin viimeinen violetti / liila tuote? Pretty please?


10. LUUKKU: Lingerie (Corset)

Kalenterin toinen Lingerie huulipuna on jälleen kivan neutraalin värinen eikä yhtään liian nude on makuun. Vaikka mulla olikin ensin epäilykset näitä Lingerie-sarjan tuotteita kohtaan, olen alkanut jo lämmetä näille. Tämä on sävyltään aika ruskea, joten olen vielä kahden vaiheilla pidänkö tästä vai en.

11. LUUKKU: Soft Matte Lip Cream (São Paolo)

Jälleen uusi sävy SMLC-punista – nyt vuorossa on São Paolo. Tämän punaisen sävyä on todella vaikea yrittää kuvailla, sillä se ei taita oranssiin tai pinkkiin eikä ole kirkkaan- tai tummanpunainen. Lähin sävyä kuvaileva sana olisi varmaan murrettu punainen. Tykkään!

12. LUUKKU: Matte Lipstick (Indie Flick) ♥︎

Tämän postauksen (ja viikon) suosikki on ilman epäilystä tämä viimeisenä tullut Indie Flick -mattapuna. Punan sävy taittaa hyvin vahvasti oranssiin ja tämä sopii yksi yhteen mun over sized neuleen kanssa! Ihanan energinen ja raikas sävy.


// Pääset tutkimaan edellisen luukun sisältöä tästä linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥