tiistai 12. joulukuuta 2017

12: HOT APPLE CIDER


Jes! Me ollaan vihdoin saatu lämmitettävä siideri myös tänne Suomeen, kun Hartwall esitteli talven kausituotteensa Happy Joe Winter Apple -siiderin. ♥︎ Mä olen kuumien juomien (paitsi kahvijuomat) suuri ystävä ja esimerkiksi glögiä kuluu varmasti parikymmentä litraa näin joulun alla. Siksi mä olinkin älyttömän innoissani lähdössä testaamaan tätä uutuutta!

(Tarkennuksena vielä, että kyseessä ei ole yhteistyöpostaus, enkä mä hyödy tästä millään tavalla.)

Happy Joe on ehdottomasti mun lempparisiideri, joten arvasin, että tämän uutuuden olisi todella vaikea osua harhaan. Juoma on tarkoitettu nautittavaksi kylmänä, huoneenlämpöisenä tai lämmitettynä, joten päätin maistaa sitä ensimmäisenä jääkaappikylmänä. Siiderin maku oli oikein mukava: makea eikä yhtään liian kuiva – siis juuri mun makuun sopiva. Lämmitettynä siiderin maku pääsi mielestäni vielä paremmin esillä ja olihan se ihan erilainen kokemus hörppiä lämmintä siideriä joululauluja kuunnellen. :---)

Multa siis todella lämpimät suosittelut, jos sulla vain on ikää ja kiinnostusta! Juoma on muistaakseni myynnissä aina maaliskuuhun asti.


KUUMA OMENASIIDERI (2 annosta)

1 pullo Happy Joe Winter Apple -siideriä
+ koristeeksi appelsiinin viipaleita ja granaattiomenan siemeniä


TEE NÄIN: Lämmitä siideri kattilassa tai mikrossa noin 50–60 asteiseksi. Tarjoile laseista ja koristele esimerkiksi appelsiinin viipaleella ja granaattiomenan siemenillä. Nauti lämpimänä!


// Alkoholia koskevia kommentteja ei julkaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥