sunnuntai 10. joulukuuta 2017

10: THE WISH LIST

Moikka!

Tänään päästään ehkä kaikkein klassisimpaan joulun ajan postaukseen – tulossa ovat mun tämän vuoden lahjatoiveet! Tänäkään vuonna mun listalla ei ole oikeastaan mitään pakottavaa vaan asioita, joista haaveilen juuri tällä hetkellä. :---)♥︎ OMA MATKALAUKKU – Nyt tarkoitan siis tuollaista pienempää "lentolaukkua". Hankittiin mulle syksyllä kiva harmaa matkalaukku ja samasta laukusta löytyisi myös pienempi versio, jonka voisi viedä koneeseen käsimatkatavarana. 

♥︎ (MONKIN) ISO HUPPARI – Tiedän, että mulla on jo parikin isokokoista hupparia mutta lähiaikoina on tuntunut siltä, että mun päällä ei ole muuta ollutkaan.

♥︎ DESENION JULISTEET – Esimerkiksi Desenion Handpicked–valikoimassa oli paljon kauniita kaupunkijulisteita, jotka olisivat kiva muisto reissuista. Esimerkiksi Kööpenhamina, Pariisi ja Berliini houkuttavat mua!

♥︎ REISSU LONTOOSEEN – Ensi vuonna (ehkä keväällä?) haluaisin ehdottomasti päästä käymään ystäväni luona Lontoossa eli reissukassa toivoo pientä lahjoitusta...

♥︎ MUUTAMA KIRJA – Laitoin ajoissa kirjatoivetta läheisille, jotta kirja ehtisi ajoissa jouluksi.

♥︎ BRIXTONIN HATTU – Hattu näkyi jo viime vuoden listalla mutta vielä olen ilman. Olen sovitellut näitä oikeastaan koko syksyn ja olen koko ajan varmempi tämän hankkimisesta! Vielä kun osaisin päättää värin ja mallin.


// Mitä sä toivot tänä vuonna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥