perjantai 10. marraskuuta 2017

MY DAY THROUGH SNAPCHAT (8.11.)

HALLA!

Tänään luvassa on jotain harvinaista herkkua – blogin puolella näkyy nimittäin aika harvoin tällaisia My Day -postauksia, saati sitten puhelimen kuvilla varustettuna! :---D Jotenkin en vain osaa käyttää täällä blogissa puhelimella otettuja kuvia niin luontevasti, niissä kun tuntuu olevan aina jotain pientä vikaa... Nyt kuitenkin ajattelin laittaa kuvia viime keskiviikolta, kun lähdin illaksi Helsinkiin Hurtsin keikalle eikä järjestelmäkamera ollut tervetullut mukaan.


07:55Olen herännyt jo aikaisin ja taivas on kauniin vaaleanpunainen, kun kävelen kohti bussipysäkkiä. Normaalisti ottaisin vasta myöhemmän bussin mutta tänään lähdemme katsomaan yhtä kohdetta Mäntyharjulla enkä halua myöhästyä kyydistä!

09:00Ajoissa koululla ja liikkeelle! Seuraavat tunnit kuluvat nopeasti paikkoja kuvatessa ja mittaillessa.

13:27Ehdittiin nipin napin koululle lounaalle. Jes! Ei siis tarvitse lähteä Helsinkiin tyhjällä vatsalla. Koulun sweet & sour kanakastike oli ihan hyvää.

14:35Livahdan etuajassa tunnilta, sillä junani lähtee reilun 40 minuutin päästä.

15:22Nyt sitten mennään eikä meinata. Hurts kohta nähdään! ♥︎


16:40Juna saapuu ajoissa keskustaan ja mietin hetken, minne suuntaisin syömään. Lopulta paikaksi valikoituu Mikonkadun Friends and Brgrs, jonne muutama muukin on löytänyt tiensä. 

17:13 – Pienen odottelun jälkeen saan annokseni, jonka tuhoan ennätysajassa. :--D Oli muuten ihan sairaan hyvä burgeri!

17:48 – Päätän pyörähtää vielä pikaisesti Forumin kaupoissa ennen asunnolle suuntaamista. Ilahduin kovasti, kun huomasin, että kauppakeskukseen oli jo viritetty jouluvalot!

18:22 – Kaupoissa ei ollut mitään kivaa, joten lähden tyhjin käsin (sentään pankkitili kiittää!valmistautumaan illan keikkaa varten.


19:18Vihdoin valmiina iltaa varten. Hyppään juuri sopivasti ohi menevään 2 ratikkaan, jolla pääsen kätevästi aivan jäähallin viereen. Jonoa ei ole erityisemmin, vaan pääsen suoraan sisälle.

19:47Takki naulakossa ja reilu 10 minuuttia lämppärinä toimivan Jaakko Aukustin setin alkuun. Tutkin myynnissä olevia keikkapaitoja mutta jätän paidan vielä ostamatta ja otan suunnaksi keikkalavan. Jännittää jo!

20:04Jaakko Aukusti aloittaa oman keikkansa ja lisää väkeä alkaa valua hiljalleen paikalle. Onnistuin löytämään hyvän paikan muutaman metrin päästä lavasta.

21:06Parin kuukauden odotus palkitaan, kun Hurtsin pojat ilmestyvät lavalle. Keikka alkaa heti uuden Desire-levyn Ready To Go -biisillä ja ainakin mä oon täysillä mukana!


22:42 – Harmi kyllä keikka loppuu ja tämä tyttö jäi muutaman kymmenen sentin päähän yleisöön heitetyistä valkoisista ruusuista. :---( Porukka lähtee valumaan hiljalleen kohti narikkaa ja matkalla nappaan itselleni vielä virallisen keikkapaidan. ♥︎

23:09 – Päätin kävellä asunnolle keikan soittolistaa fiilistellen, vaikka taivaalta tuleekin jäätävää tihkua. Kaivan asunnon kaapista viltin ja tyynyn ja käperryn sohvalle odottamaan liian aikaisin soivaa herätystä.

05:55Ensimmäinen herätys soi ja torkutan 10 minuuttia, kunnes kömmin ylös. Tavarat äkkiä kasaan ja aamupesut, jonka jälkeen otan suunnaksi rautatieaseman.

07:13Ajoissa asemalla ja keksin hakea pientä aamupalaa junaan.

07:28Juna lähtee kohti Kouvolaa ja puoliksi torkun paikallani.

08:52Perillä muutama minuutti myöhässä, mikä tarkoittaa kävelyä koululle. Onneksi yksi kaverini tuli samalla junalla, joten kiirehditään yhdessä tunnille.


// Olisi mahtavaa kuulla, mitä mieltä olitte tästä postauksesta ja puhelinkuvista yleensä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥