torstai 30. marraskuuta 2017

MARRASKUUN SUOSIKIT ♥︎

Hei – joulukuu alkaa huomenna!!

Oon tainnut vihjailla jo jonkin aikaa sekä blogin että somen puolella, että tänne blogiin saattaa ilmestyä joulukalenteri. Ja nyt voin virallisesti paljastaa, että näin oikeasti tapahtuu! :---) Oon ahkerasti ideoinut ja kirjoitellut 24 mahdollisimman jouluista postausta teitä varten ja toivon todella, että joulukalenteri tulee ilahduttamaan teitä.

Ennen joulukalenterin ensimmäistä luukkua käydään kuitenkin käsiksi perinteiseen kuukauden suosikit -postaukseen (tänään loppuvan) marraskuun osalta. Let's do it!


PEIKONLEHTI ♥︎♥︎

Katsokaa, mikä mun olohuoneessa asustaa! Ihan hassua, kuinka onnelliseksi yksi kasvi voi ihmisen tehdä... mutta se tuo niin paljon elämää ja väriä huoneeseen. Ensimmäiselle yritykselle kävi kalpaten kissojen hampaissa mutta tämä toinen on selvinnyt koskemattomana. Jos vaan saan pidettyä tämän hengissä niin täytyy pohtia, voisiko tälle hankkia vielä jonkun kaverin mun pienten ilmakasvien lisäksi.


TEDDYKARVATAKKI (MONKI)

Syksyn ja luultavasti myös talven pelastus on tässä. :---) Tämä täydellisen muhkea ja lämmin talvitakki on oikeasti pelastanut mun hengen useimpina aamuina, kun olen odottanut bussia tuolla ulkona. Näytän tämä päällä ihan Oulun Toripoliisi-patsaalta, varsinkin jos oon laittanut päähän tän mun baker boy -hatun! Lisää asukuvia löydät muuten täältä.


HUPPARI (MONKI)

Tiedän, että mulla on ihan tarpeeksi huppareita mutta tämä oli vain niin kivan näköinen... Tykkään tuosta "colour block" kuviosta todella paljon ja tämä sopii täydellisesti yhteen mustien pillifarkkujen kanssa. Plussaa vielä hupparin väljästä mallista sekä pehmeydestä. 5/5


EYE  MAKEUP  REMOVER  PADS (H&M)

H&M:n Beautyn puolelta löydetyt silmämeikinpoistolaput (Huh, kuinka pitkä sana!) ovat pelastaneet mun iltaisen kasvojen pesuhetken. Aiemmin sain taistella ihan helkkarin pitkään vedenkestävän ripsivärin kanssa kun taas nyt saan sen pois yhdellä lapulla. Jes! Muut H&M Beautyn suosikit voit kurkistaa tästä linkistä.


SITRUUNATEE (LIPTON)

Tämän loppusyksyn suosikkijuoma (glögin ohella tietty!) on ollut tämä Liptonin sitruunalla maustettu musta tee. Niin yksinkertaisen hyvää! Tätä on tullut juotua aamulla heti herättyä, koulussa kahvitauolla sekä ennen nukkumaan menoa.


YRTTIRUUKKU (MARTINEX)

Nappasinn tämän söpön yrttiruukun hyvällä alennuksella ja nyt mietin, mitä siihen oikein laittaisin. Mulla on harvemmin tuoreita yrttejä kotona (varsinkaan talvella), joten harkitsen tämän käyttämistä myös maljakon tai kynäpurkin tapaan... Katsotaan, mitä käyttöä tälle keksin.


WINTER WONDER HAND -KÄSIVOIDE (ZOELLA BEAUTY)

Tilasin uteliasuuttani samassa lähetyksessä NYX:in joulukalenterin kanssa tämän Zoella Beautyn käsirasvan, jonka suloinen pakkaus sai mut heti huokaamaan ihastuksesta. Mulla ei ole vielä koskaan ollut näin "isokokoista" käsirasvaa ja yleensä mun pienet tuubit häviävät aika nopeasti... Ehkä tämän kanssa niin ei käy. Voiteen koostumus ja tuoksu ovat todella miellyttävät ja voide tulee varmasti käytettyä äkkiä loppuun. :---)


TALVISET PÄIVÄT

Tai ehkä pikemminkin aamut. Muutama marraskuun aamu oli aivan ihana: aurinko oli juuri noussut, maassa oli muutama sentti tuoretta lunta ja ilmassa oli hieman pakkasta. Sitten päivän aikana lämpötila ehti nousta reilusti plussan puolelle ja kadut olivat enää märkinä loskasta ja vedestä...


// Huomenna avataan sitten joulukalenterin ensimmäinen luukku! ♥︎

3 kommenttia:

  1. Supersuloinen teddytakki! <3 Ja peikonlehdet on kyllä tosi veikeitä ja tuo tilaan kuin tilaan eloa :)

    VastaaPoista
  2. Komppaan edellistä, tuo takki on ihana !!! <3

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥