maanantai 20. marraskuuta 2017

KUN KAIKKI ON (LIIAN) HYVIN


Mietin tällä kertaa todella pitkään, voiko tästä aiheesta edes kirjoittaa. En oikeastaan löytänyt kysymykseen vielä ratkaisua siis katsotaan, miltä musta tuntuu, kun teksti on kirjoitettu. Okei, mennään suoraan aiheeseen.

Viime aikoina musta on tuntunut, että mun elämässä menee just nyt kaikki liian hyvin. Muutamien viime vuosien aikana ehdin tottua siihen, että mun elämään kuului paljon stressiä, huonoa mieltä, yksinäisyyttä, tyytymättömyyttä, hylkäämisiä ja muita ikäviä asioita. Päällimmäisenä mieleen tulee usein päällä ollut huono olo ja pari läheltä piti -tilannetta.

Juuri näiden asioiden takia, en oikein osaa nauttia kaikesta hyvästä, mitä mun elämässä just nyt on. Tiedän, että myrskyjen väliin mahtuu myös tyyntä mutta tavallaan odotan koko ajan sitä hetkeä, kun tuo myrsky taas puhkeaa ja vetää mut mukanaan. Onko jollain muulla tällaisia tuntemuksia? Että et uskalla nauttia hyvistä jutuista vaan mielessäsi varaudut koko ajan pahimpaan?


Kyse ei siis olisi siitä, että en olisi kiitollinen mun tämän hetken elämästä – opinnot sujuu hyvin, mulla on ympärillä kavereita ja muita läheisiä ihmisiä, kissat voivat hyvin, taloudellinen tilanne on okei ja mulla on jo useita kivoja suunnitelmia tulevalle vuodelle. Miksi siis en voi iloita niistä niin kuin normaali ihminen?

En myöskään odota mitään parempaa ja ajattele, että kyllä kaikki on tietyn ajan päästä paremmin. Tiedostan siis ihan täysillä, että elän juuri nyt tällä hetkellä parasta aikaa mun koko elämässä. Ja sen takia mun ärsyttää ihan kamalasti olla näin negatiivinen tulevaisuuden suhteen. Välillä musta tuntuu ihan, että en mitenkään ansaitse tätä kaikkea hyvää ja juuri sen takia asiat lähtee ihan kohta vyörymään kohti pohjaa.

En yhäkään tiedä oliko tällä tekstillä mitään pointtia tai onko siitä apua kenellekään.

Olisi siis mukavaa kuulla, jos siellä on joku, joka on pohtinut näitä samoja asioita.

2 kommenttia:

 1. Minulla on miltei sama tilanne. Kun pitkän huonon kauden jälkeen tulee hetken kestävä parempi kausi, jolloin tuntee päivittäin onnellisuutta, niin tuntuu että pitäisi olla auttamassa jotakin ystävää eikä saa itse nauttia elämästä hyvällä omatunnolla. Ja toinen ongelma ilmenee kun alkaa kuumeisesti ajattelemaan et milloin onnenhetket loppuu.

  Kirjotin eilen onnellisuuteen liittyvän postauksen, voin linkkaa sen tohon alas

  https://airiroikonen.blogspot.fi/2017/11/3-asiaa-joilla-tulet-onnellisemmaksi.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, etten ole ainoa tässä tilanteessa. ♥︎

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥