perjantai 17. marraskuuta 2017

(4 + 3) NETFLIX SARJAT

Moikka!

Marraskuussa on täysin hyväksyttävää vältellä kaikin keinoin ulos menemistä ja linnoittautua sisälle. Tämä tietysti mieluiten pehmeän viltin, kuuman juoman, suklaan ja Netflixin kanssa ♥︎. Ja juurikin tällainen suunnitelma mulla on täksi viikonlopuksi! Mulla on onneksi vielä katsottavaa jäljellä omalla listallani mutta jos siellä sattuu olemaan joku vailla jotain katsottavaa täksi viikonlopuksi niin Don't worry! – tässä tulee nimittäin kuusi ehdottomasti katsomisen arvoista sarjaa.


STRANGER THING

Jos et ole kuullut kyseisestä sarjasta niin en tiedä missä kaninkolossa oikein asustat! Mä alotin katsomaan sarjan pilottijakso joskus reilu vuosi sitten (?) mutta se ei silloin vaan yhtään napannut ja jätinkin sarjan sikseen. Tämän jälkeen moni suositteli sarjaa ja sanoikin, että homma alkaa rullata kunnolla vasta parin jakson jälkeen. Onneksi annoin sarjalle vielä toisen mahdollisuuden, sillä olihan se juuri niin kova kuin puhutaan! Ja syksyllä ilmestynyt toinen kausi oli mun mielestä jopa parempi kuin ensimmäinen.


DAREDEVIL

Netflix Originals -sarjoista löytyy parikin Marvelin sankareihin perustuvaa sarjaa. Mä taidan olla katsonut näistä itseasiassa kaikki... :---) Suosikkini on ehdottomasti Daredevil, joka kertoo lapsena sokeutuneesta Matt Murdockista, joka toimii päivisin asianajajana mutta puolustaa kaupunkiaan öisin Daredevilin asussa.

// Psst! Uusimpana Marvelin sankarina nähdään The Punisher.


SHOOTER

Saman nimiseen elokuvaan perustuva Shooter-sarja seuraa ex-tarkka-ampujaa (Bob Lee Swagger), jota pyydetään estämään presidentin salamurha. Hänet kuitenkin petetään ja syytetään salamurhasta. Alkaa taistelu aikaa vastaan, kun Bob Lee pakenee viranomaisia ja yrittää todistaa salajuonen lavastuksen takana.


THE O.C.

Ehkä mun nuoruuden suosikkisarja O.C. löytyy myös Netflixin valikoimasta. Jos joku teistä ei ole sattunut sarjaa näkemään niin nyt olisi korkea aika. Sarjassa seurataan Orange Countyyn muuttavaa ongelmanuorta Ryania ja muita alueen nuoria.


LUCIFER

Mun tämän hetkinen suosikki ei ole varmaan tuttu kovin monelle? Kyseessä on "rikossarja", jonka päähenkilönä seurataan itse paholaista, Lucifer Morningstaria, joka on kyllästynyt helvetin johtamiseen ja perustanut oman klubin Los Angelesiin. Hän päätyy ratkaisemaan rikoksia yhdessä Chloe Decker nimisen etsivän kanssa.


RIVERDALE

River dale on päässyt esimerkiksi mun kuukauden suosikkeihin mutta haluan mainita sarjan vielä uudemman kerran. Tällä hetkellä menossa on sarjan toinen kausi ja ainakin mä pidän kovasti peukkuja myös kolmannen kauden puolesta! Sarja sijoittuu Riverdale nimiseen pikkukaupunkiin, jossa paljastuu murha ensimmäisellä kaudella. Kaupungin nuoret ovat päättäneet selvittää, kuka murhaaja on. Samalla pienen kaupungin haudatut salaisuudet nousevat esiin. Samojen tapahtumien jälkipyykkiä selvitetään myös uudella kaudella.


PRISON BREAK

Toinen sarja täynnä nostalgiaa! Muistan kuinka aikanaan katsoin Pakoa salaa äidiltä. Ensimmäisellä kaudella Michael hankkiutuu vankilaan aikomuksenaan auttaa kuolemantuomiota istuva veljensä Lincoln pakoon. Tänä vuonna sarja sai yllättäen jatkoa uuden kauden merkeissä, kun paljastui, ettei Michael ollutkaan kuollut. ♥︎ Taisin katsoa uuden kauden kokonaan parissa päivässä, jonka jälkeen innostuin katsomaan myös sarjan aiemmat  kaudet.

// Onko sulla hyviä vinkkejä Netflixiin?

2 kommenttia:

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥