tiistai 25. heinäkuuta 2017

MAKEAT CROISSANTIT (BREKKIE #4)


Huomenta vielä viimeisen kerran näin Brekkie-teemakuukauden merkeissä!

Aamupalaohjeet loppuvat siis tähän mutta uusia reseptejä ilmestyy vanhaan tapaan joka tiistai, kuten aina ennenkin. :--) Teemakuukauden viimeinen postaus on hyvä syy juhlia – eli herkutella. Nämä täytetyt croissantit tuovat kaivattua luksusta aamuun ja sopivat loistavasti myös välipalaksi. Näihin upposivat myös viimeiset jääkaappiin jääneet marjat, joten plussaa siitäkin!


MAKEAT CROISSANTIT (2 kpl)

2 croissantia (pakaste)
4 tuoretta mansikkaa
10 pensasmustikkaa
5 rkl mascarpone-juustoa / kermavaahtoa / tuorejuustoa
3 rkl aprikoosihilloa


1. Paista croissantit uunissa ohjeen mukaan ja anna jäähtyä.
2. Sekoita aprikoosihillo ja mascarpone keskenään.
3. Poista mansikoista kannat ja leikkaa neljään osaan.
4. Halkaise croissantti, levitä toiselle puolikkaalle mascarpone-seosta ja täytä marjoilla.


// Tuttuun tapaan olisi taas kiva kuulla teidän mielipiteitä tästä teemakuukaudesta!

2 kommenttia:

  1. Oi nam, minkä näköisiä croisantteja! Muutenkin ihana blogi sulla, jään seurailemaan :)

    elamaniminunvareillani-roosa.blogspot.fi

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥