keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

A WORK IN PROGRESS (2015)

HALLA.

Blogissa nähdään taas kirjajuttuja! Ensimmäisenä käsitellään Connor Frantan omaelämäkertaa nimeltä A Work in Progress. Kuuntelin kirjan ensimmäisenä äänikirjana ja se iski niin lujaa, että muutaman päivän päästä tilasin itselleni kirjan myös pokkarina! :--)

// Oletko lukenut Connorin kirjaa tai seuraatko hänen kanavaansa?


MISTÄ ON KYSE?

Connor Franta on yhdysvaltalainen vloggaaja, joka on noussut suureen suosioon ja hänellä onkin reilut 5,6 miljoonaa seuraajaa YouTubessa. Ensimmäisessä kirjassaan Connor käsittelee elämäänsä – lapsuuttaan, innostustaan videoiden kuvaamiseen, muuttoaan Californiaan sekä elämässä tekemistään valinnoista ja oivalluksista.


MITÄ PIDIN KIRJASTA?

Pidin erittäin paljon Connorin tavasta kirjoittaa. Kirjan lukeminen tuntuu melkein samalta kuin lukisi kirjettä hyvältä ystävältä. Kirjan taitto on mielestäni myös onnistunut ja kirjaa on todella miellyttävää lukea. Parasta kirjassa on kuitenkin Connorin jakamat kokemukset ja pienet elämän viisaudet, jotka saavat lukijan pohtimaan myös omaa elämäänsä ja mitä siltä haluaa.

Vaikka en Connorin kanavaa ole aktiivisesti seurannut antoi kirja hänestä kuvan todella rentona ja mukavana persoonana, jolla on paljon mielenkiintoisia ajatuksia ja tavotteita. Hän ei selvästikään ole unohtanut mistä on tullut tai antanut suosion nousta päähänsä.


" LIFE WAITS FOR NO ONE. "


2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa mielenkiintoiselta kirjalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä todella inspiroiva opus vaikka Connor ei sulle tuttu olisikaan :--)

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥