lauantai 3. kesäkuuta 2017

TOUKOKUUN SUOSIKIT ♥︎

Moi! ♥︎ Kuka muu on innoissaan kesäkuun alkamisesta? Käsi ylös vain reippaasti! Ennen kuin lähdetään täysillä uuteen kuukauteen ja kesäjuttuihin niin on aika käydä läpi kuluneen kuukauden suosikit. Sen ilmeisen kesäloman alkamisen lisäksi toukokuulle mahtui monia suosikkeja, jotka esittelen teille tänään. :--) Mulla oli oikeasti vaikeuksia karsia suosikkeja tätä postausta varten, sillä varsinkin musiikin puolelta olisi löytynyt tajuton määrä tämän hetken lemppareita – mutta taidan säästää ne ihan omaan postaukseensa. Miltäs se kuulostaisi?

Mennään siis jo ihmeessä kurkistamaan toukukuun suosikit -listausta!

LOREAL COLORISTA WASHOUT –HIUSVÄRI (#AQUAHAIR)

Tuskin vältyitte huomaamasta, että vappuna mun hiusten väri muuttui aika radikaalisti. Innostuin värjäämään hiukset tällä uudella Colorista värillä ja tykkäsin lopputuloksesta todella paljon. Oli myös kiva huomata, että väri todella häipyi luvatulla tavalla vaikka siitä tulikin tavallaan hieman surullinen mieli... Seuraava värikokeilu on edessä pian, sillä Berliinin reissu odottaa jo ihan kulman takana! Lisää kyseisestä hiusväristä löydät tämän linkin takaa!

KESÄINEN BRITA-KAKKU

Äitienpäivän kakuksi valikoitui ihana Brita-kakku, jonka välistä (ja päältä) löytyi mascarpone-vaahtoa, mansikoita ja mustikoita. Tämän ihanuuden ohje ilmestyy blogiin todennäköisesti ensi tiistaina, joten olkaa valppaina!

KOKO–KULHOT, KIRPPUTORI

Äiti yllätti mut iloisesti tuodessaan mukanaan kaksi kappaletta näitä vedensinisiä KoKo-kulhoja, jotka oli löytänyt kirpputorilta. Nämä ovat aivan ihanat tarjoilukulhoina sekä aamupalalla.

SAMU HABER – HILJAISUUS

Sunrise Avenue kuului yhdessä vaiheessa mun ehdottomiin suosikkeihin ja uuden Vain Elämää -kauden aikana muistin miksi! Samun ääni on kyllä niin upea. Kaudelta löytyy muitakin kovia kappaleita mutta tällä hetkellä suosikki on tämä versio Irinan Hiljaisuus-kappaleesta.

KUUMA (@ HELSINKI)

Olisihan se nyt vähintään outoa, jos KUUMAn aamiainen ei olisi päässyt tälle listalle. Se oli vain silkkaa rakkautta ja odotan jo innolla, milloin pääsen tuonne uudestaan! Siis katsokaa nyt tuota annosta... :--D  Kirjoitin paikasta oman postauksensa ja löydät sen tästä linkistä

SOHO–FARKUT, MANGO

Viime vuoden keväällä Barcelonasta ostetut Mangon farkut ovat olleen jalassa luultavasti laittoman monta päivää mutta niin käy, kun löytää sen täydellisen mallin. Siksi olikin aivan pakko käydä nappaamassa Helsingin liikkeestä vaatekaappiin vielä toiset saman mallin yksilöt – ihan siltä varulta, että edelliset menevät rikki tai malli poistuu. Koskaan ei voi olla liian varovainen!

FAST & FURIOUS 8 -ELOKUVA

Kovasti odotettu leffa lunasti kaikki odotukset. Vaikka elokuvan juoni nyt olikin ennalta-arvattava niin nautin elokuvasta suuresti. Fast & Furious -leffoissa on enemmänkin kyse siitä elokuvan fiiliksestä ja se ainakin oli 5/5.

PITBULL & J BALVIN FT. CAMILA CABELLO – HEY MA 

Tietenkin suosikeista löytyy myös elokuvan sound trackin lempparibiisi! Tässä on kesäfiilis kohdallaan ja mulle on iskenyt hirveä halu aloittaa espanjan opiskelu. Meidän koulussa kun olisi jopa kyseisen kielen kursseja tarjolla...

iPHONE USB–JOHTO

Mulla on aina yksi ylimääräinen iPhonen USB-johto siltä varalta, että laturi menee rikki, häviää tai kissa pureskelee sen. Tietenkin noista jälkimmäisen piti tapahtua – onneksi kuitenkin juuri sille varajohdolle! Tilalle ostin tämän suloisen puna-valkoraidallisen johdon Tigerin myymälästä. Niin suloinen eikä varmasti häviä helposti.

2 kommenttia:

  1. Täältäkin löytyy parit kissan pureskelemat laturit :DD Aina saa olla katsomassa mihin sen jättää!
    t. Ninni

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥