sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

BALCONY INSPIRATION

HALLA!

Viikon pikainen IKEA vierailu jätti mieleen innostuksen parvekkeen laittamisesta kesäkuntoon. Totuushan on, että tällä hetkellä parveke on täysin tyhjillään ja aika surullinen näky. Mun parveke ei ole lasitettu, joka on yksi miinus asiassa mutta voin antaa sen anteeksi, koska sinne paistaa ihanasti ilta-aurinko! Haluaisin, että mun parveke olisi rento ja mukava paikka viettää aikaa, helppo purkaa pois ja kestäisi edes hieman kosteutta. Se ei saisi olla kovin kallis, sillä en ehdi kuitenkaan viettää siellä niin paljoa aikaa. – Noissa toiveissa onkin jo jonkin verran mietittävää! :--)

KUVA 1                                                                                                       KUVA 2


 Riippukeinu / -matto  
Jokin rento paikka ottaa torkut, kuunnella musiikkia ja lukea kirjaa. Näin yhdessä lehdessä ohjeen diy-riippukeinuun ja jäin pohtimaan, jos tekisin sellaisen itse! Tosin ensin pitää hieman selvitellä, onko sellaisen ripustamiselle mahdollisuutta...


 Kynttilät ja lyhdyt  
Mun parvekkeella ei ole valitettavasti pistorasiaa, joten valo ja tunnelma pitää saada perinteisin keinoin. Parvekkeella voisin polttaa huoletta kynttilöitä ilman pelkoa kissoista.


 Paljon kasveja 
Ja mieluiten siis helppohoitoisia kesäkukkia, jotka voi heittää pois syksyn tullen!


 Lämmin peitto  
No tietenkin niitä vähän viileämpiä kesäiltoja varten.

 Tyynyjä  
Ainakin pari pienempää ja sit jotkut isommat lattiatyynyt olisivat ihan kivat vieraita ajatellen. Ehkä jotkut isosta langasta virkatut tai muut itse tehdyt??


// Siinä siis pieniä suunnitelmia, joita olen parveketta varten tehnyt. :--) Nyt kesä- ja heinäkuussa en ehdi asialle vielä mitään tehdä mutta elokuussa olisi tarkoitus viettää reilut kaksi viikkoa Kouvolassa, joten ehkä silloin saadaan jotain tuonne tyhjälle parvekkeelle – edes sitten niitä kesäkukkia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥