sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

3 ERILAISTA KESÄMEKKOA (+ ASU)

Moikka! ♥︎
Tässä tuleekin viimeinen Berliinin matkan ajalle ajoitettu postaus, sillä tulin takaisin Suomeen eilen illalla. Reissuun liittyviä postauksia alkaa varmasti tipahdella mahdollisimman pian blogiin, joten pientä kärsivällisyyttä vielä! :--) Ensi viikolla juhlitaan juhannusta ja mulla on kerrankin menoa suunnitteilla. En ole tosin vielä päättänyt otanko konetta mukaan vai annanko itselleni lisää lomaa...

Nyt kuitenkin päivän postauksen pariin, jossa esittelen kolme mun suosikki kesämekkoa tänä kesänä.

♥︎ SHIRT DRESS

Tämän kesän ehkä kiinnostavin mekkotrendi tulee tässä – denim paitamekot! (vai miten näitä sitten tulisikaan kutsua...) Nää on mukavan rennon näköisiä ja tuovat mulle mieleen sellaiset hauskat safarimekot. Tällainen sopii sitä paitsi loistavasti myös vähän viileämpään kesäpäivään!

♥︎ OFF–SHOULDER

Näistä off-shoulder -mekoista tulee heti todella vahvat ranta- ja lomavibat. Näitä löytyy vaikka missä väreissä ja kuoseissa mutta mua houkuttaa erityisesti kaikki vaaleansiniset ja sini-valkoraidalliset yksilöt. Tällaisen mekon stailaisin mieluiten isolla lierihatulla, kepeillä sandaaleilla sekä nudella pikkulaukulla.

♥︎ KUKKAPRINTTI

Kukkaprintti on klassikko mitä tulee kesämekkoihin. Onneksi mekoista löytyy erilaisia malleja, joten tyylin ei ole pakko olla niin klassisen tyttömäinen. Asusta t-paitamallinen mekko rohkeilla asusteilla ja letitä hiukset pois kasvoilta – asu saa hetkessä paljon asennetta.

 MIKÄ NÄISTÄ TYYLEISTÄ ON SUN SUOSIKKI? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥