keskiviikko 10. toukokuuta 2017

TESTISSÄ: LOREAL COLORISTA WASHOUT


Heissan ja tervetuloa uuden TESTISSÄ-postauksen pariin!

Tänään kokeillaankin jotain erikoisempaa – päätin värjätä hiukset vappuna, sillä koulua ei ole enää paljoa jäljellä ja olen aina halunnut värjätä tukan jollakin pastellisävyllä kesäksi. Tänä vuonna päätin viimein toteuttaa tuon haaveen kuitenkaan värjäämättä hiuksia lopullisesti. :--) Valitsin paljon mainostetun Loreal Colorista Washout -värin, joka lähtee hiuksista noin 10 pesun jälkeen. Aika turvallinen valinta siis, jos ei halua pitää väriä koko kesää...


Värivaihtoehdoista valitsin sinisen "Aquahair"-sävyn, jossa on tietyssä valossa vivahdus vihreää. Tää on oikeastaan todella kiva sävy, sillä tän väri muuttuu ympäröivän valon mukaan. Välillä hiukset on harmahtavan siniset ja toisinaan todellakin vedenvihreät! ;--)

Hiusvärin mukana tuli todella selkeät ohjeet ja värjääminen oli muutenkin helppoa. Lisäksi plussaa annan siitä, että paketissa oli kahdet parit suojahanskoja! Itse annoin värin vaikuttaa reilut 20 minuuttia, sillä halusin sävystä aika intensiivisen. Hieman hillitymmän lopputuloksen saa pitämällä väriä vain 15 minuuttia. Toki myös omien hiusten kunto vaikuttaa värin voimakkuuteen.


Ja tässä olisi siis mun värjäyksen lopputulos! ♥︎ 

Oon tyytyväinen, kuinka tasaisesti sain levitettyä värin – apuna tässä käytin kampaa. (+ Ensimmäisen värjäyksen jälkeen lisäsin väriä vielä kohtiin, joissa väri oli vähän epätasaisempi.) Yksi paketti riitti hyvin mun hiuksiin, sillä mun tukka on aika ohut. Jos sulla itselläsi on siis paksut ja/tai pidemmät hiukset ottaisin varmuuden vuoksi kaksi pakettia väriä...


// Tykästyin tuotteeseen todella paljon ja kokeilen varmaan kesäksi vielä jotain toistakin väriä! Olisiko vaalenpunainen tai lila hyvä?

2 kommenttia:

 1. Hei tosi kiva postaus! Oon itsekin kattonut noita coloristan washout -tuotteita, joten tää postaus oli tosi hyödyllinen. Pitää ehdottomasti testata tuota! :--)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Itse ihastuin näihin ja oli kyllä ihan 5/5 kokemus :)

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥