tiistai 16. toukokuuta 2017

PESTO & PASTA-SALAATTI


Jihuu! Arvatkaa kenen kesäloma alkaa tänään!

Oon niin innoissani tulevasta kesästä – oon nimittäin yrittänyt suunnitella kaikenlaista kivaa lomalle! Koska seuraavat kesät menevät aika varmasti työharjoittelussa, päätin että tänä kesänä pyrin tekemään kaikkia juttuja, joista oon aina haaveillut. :--) Saatte kuulla enemmän mun kesän suunnitelmista (ja perinteinen kesän bucket list -postaustakin on luvassa) myöhemmin täällä blogin puolella.

Tämän päivän ohjelmana on tiistain resepti, joka on tällä kertaa ihanan raikas italialaisia makuja yhdistävä pastasalaatti. Tämä on ehdoton suosikki niin grilliruokien kaverina, nopeana lounaana tai sitten piknik-eväänä. Maut on todella yksinkertaiset mutta toimivat todistetusti loistavasti yhdessä.


PESTO & PASTA-SALAATTI (2 annosta)

2 dl pastaa
3 rkl vihreää pestoa
1/2 rs kirsikkatomaatteja
1 pss pieniä mozzarellapalloja
+ tuoretta basilikaa

1. Keitä pasta, valuta vesi pois ja anna jäähtyä.
2. Puolita kirsikkatomaatit.
3. Leikkaa mozzarellapallot neljään osaan ja sekoita joukkoon ruokalusikallinen pestoa.
4. Sekoita jäähtyneen pastan sekaan pesto, kirsikkatomaatit sekä mozzarella. Revi joukkoon vielä tuoretta basilikaa.
5. Tarjoa tai pakkaa mukaan lounaaksi!

// Millaisia suunnitelmia teillä on kesäksi? Tämä ohje kannattaa pistää mieleen jos loman aikana tiedossa on yhtään piknik-retkeä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥