tiistai 2. toukokuuta 2017

PERSIKKATUOREPUURO


Huomenta!

Mulla on tämän viikon alussa jopa kolme vapaata päivää ennen kuin viimeiset kurssit pyörähtävät käyntiin torstaina. Toki edellisissä kursseissa riittää vielä tehtävää, jotka yritän hoitaa tänään ja huomenna. Eilen otin kuitenkin ihan rennosti, siivosin kämppää, kävin lenkillä, luin yhtä mun lempparikirjaa ja nautin rauhallisesta aamusta. ♥︎ Pitäisi tehdä niin useammin! Päivästä tulee ihanan rento kun aamun aloittaa hiljalleen sängyssä musiikkia kuunnellen ja aamupalaa syöden. Aamupalasta puheen ollen – olin kokonaan unohtanut kuinka hyviä & helppoja erilaiset tuorepuurot onkaan! Tässä tulisikin yksi mun suosikkiohjeista, jolla aloitin eilisen päivän.


PERSIKKATUOREPUURO

2dl appelsiinijogurttia
1 dl kaurahiutaleita
1 dl säilykepersikkakuutioita
2 rkl kookoshiutaleita

+ 2 lusikallista säilykepersikkakuutioita
+ 1 rkl hunajaa


Valuta säilykepersikoista neste. Pilko 1dl kuutioita pienemmiksi paloiksi. Sekoita jogurtti, kaurahiutaleet, persikat ja kookoshiutaleet keskenään pakasterasiassa tai kannellisessa lasipurkissa. Anna puuron tekeytyä vähintään 2h, mieluiten yön yli. Lusikoi puuro kulhoon (tai jätä lasipurkkiin!) lisää päälle persikkakuutioita sekä hunajaa. Nauti aamiaisena tai välipalana.


// Kuulostaako tämä aamupalalta, joka maistuisi sulle tai sun äidille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥