lauantai 27. toukokuuta 2017

KESÄN PARHAAT LEFFAT

Heissan!

Kesällä sateiset päivät on parasta viettää elokuvissa – uskokaa mua. Ja tänä kesänä on tulossa sen verran mielenkiintoisia elokuvia, että saa nähdä riittävätkö kaikki sadepäivät niiden katsomiseen! :--) Keräsin tuolta listalta yhteen kuusi mua eniten kiinnostavaa elokuvaa ja näköjään ne ovat aika toiminta / supersankari -painotteisia... Hah hah! Tiedän, että mulla on aika outo maku, mitä elokuviin tulee...

* kuvat ja ensi-iltapäivämäärät: movieinsider.com
WONDER WOMAN (2.6.)

Tätä leffaa oon odottanut aina Batman vs Superman -elokuvasta asti!! :--) Ehdottomasti sijalla 1 mun MUST-SEE -listalla. Odotettu elokuva paljastaa tarinan Wonder womanin taustalla.

TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT (25.6.)

Myös Transformers-elokuvat saavat jatkoa – jo viiden osan voimin. Elokuvassa ihmiset ja transformerit ovat ajautuneet sotaan. (Leffasarjassa ehkä kaikkein parasta ovat olleet Linkin Parkin biisit!)


ITSE ILKIMYS 3 (30.6.)

Kuka nyt ei rakastaisi Kätyreitä? Nuo suloiset keltaiset pallerot eivät toki ole ainoa syy käydä tsekkaamassa uusin Itse Ilkimys! Mukaan kuvioihin astuu kuka muukaan, kuin kauan kadoksissa ollut veli.

SPIDER–MAN: HOMECOMING (5.7.)

Spider-Man -elokuvat ovat tavallaan klassikoita, joten uudelle leffalle löytyy varmasti katsojia. Vaikka sankari ei mun henkilökohtaisiin suosikkeihin lukeudu, olisi kiinnostavaa oppia lisää tämän historiasta ja erityisesti suhteesta Tony Starkiin.


+ WAR FOR THE PLANET OF THE APES (12.7.)

Ihmisten ja apinoiden tiet kohtaavat jälleen, kun ihmisten armeija päättää tuhota Caesarin ja apinat. Suuret tuhot saavat Caesarin janoamaan kostoa. Oon nähnyt vain elokuvasarjan edellisen(?) osan mutta se oli ihan mielenkiintoinen, joten uskonkin että tämä uusi leffa on hyvä vaihtoehto sateiselle päivälle!

+ THOR: RAGNAROK (3.11.)

Thor-elokuvat on ehkä mun suosikkeja, mitä tulee Marvelin tuotantoon. (Saattaa liittyä hieman Chris Hemsworth:iin ja Benedict Cumberbatch:iin!) Tarina saakin jatkoa kolmannen osan voimin. Edellinen elokuva jäi sen verran tiukkaan paikkaan, että tämä on ihan pakko nähdä! Kuka muu muistaa tän?? Ensi-illan päivämäärä on siis merkitty jo ylös mun kalenteriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥