keskiviikko 24. toukokuuta 2017

KESÄN KUUMIMMAT TRENDIT

Hellou! Viime viikonlopun odotetut hellelukemat käänsivät mun katseen vahvasti tulevaan kesään ja selailin useamman tunnin ajan Pinterestiä inspiraatiota etsien. Kokosinkin tähän postaukseen trendejä, jotka iskevät ainakin muhun tänä kesänä niin vaatteiden, asusteiden kuin sisustuksen saralla. 

Olisi kiva kuulla mistä listan kohdista olette samaa mieltä ja mitkä ei nappaa.
kuva 1 & kuva 2
ILMAVAT HAMEET

Multa löytyy kaksi polvipituista perushametta mutta tänä kesänä olen alkanut haikailla tällaisen sääreen ylettyvän ilmavan hameen perään! Nämä ovat todella kauniita ja klassisia vaihtoehtoja esimerkiksi kesämekolle. Väri olisi tietysti jokin hempeä ja kesäinen.

kuva 1 & kuva 2
 KÄÄRITYT LAHKEET

En osaa sanoa, miksi nämä farkkujen käärityt lahkeet iskee muhun todella lujaa tänä vuonna. Jokin niissä saa asun näyttävään niin rennolta ja kesäiseltä. Paljaat nilkat tuo myös kivasti huomion kenkiin – oli ne sitten tennarit tai korkkarit.

kuva 1 & kuva 2
(FEIKKI) TATUOINNIT

Mun tatuointikuume on yhä voimissaan mutta koska en osaa vielä millään päättää, millaisen kuvan iholleni pysyvänä haluan, taidan suosiolla kokeilla näitä feikkitatuointeja... Osaako joku vinkata, mistä näitä löytää (mieluiten tosi kivoina kuvina) ?

kuva 1 & kuva 2
 RAY–BAN AURINKOLASIT

Tänä kesänä Ray-Banin valikoimaan oli tullut todella kivoja malleja vanhojen klassikoiden seuraksi. Vain yksien aurinkolasien valitseminen osoittautui niin vaativaksi, että lopulta tilasin kahdet! :--D Onneksi molemmista kehyksistä sai -50% alennusta...

kuva 1 & kuva 2
(OIKEAT) KUKAT ASUSTEINA

Kukkapannat kuuluvat kesään, siitä ei ole epäilystäkään. Kuitenkin mua kiehtoo erityisesti oikeiden kukkien ja kasvien käyttäminen sekä tuollaiset pienemmät koristeet osana kampausta. Tää on ehdottomasti yksi syy harkita vielä kerran hiusten lyhentämistä kesäksi... 

kuva 1 & kuva 2
RENNOSTI SISUSTETTU PARVEKE

Koska mun asunnosta löytyy ihan hyvän kokoinen parveke, olisi se kiva saada laitettua kesäkuntoon. Tällä hetkellä parveke on siis ihan tyhjillään eikä siellä tule siis vietettyä aikaa juuri ollenkaan.  Jonkinlainen sohva-/tuoliryhmä oli mukava saada, jotta parvekkeella voisi istua iltaa rennoissa tunnelmissa.

2 kommenttia:

  1. On oikeastaan hassua, että jokin aika sitten lahkeiden kääriminen oli vaan noloa :D Mut joo se näyttää tosi hyvältä myös mun mielestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :--D Mä jouduin käärimään lahkeet yleensä vaan sen takia kun ne oli aina liian pitkät!

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥