maanantai 1. toukokuuta 2017

HUHTIKUUN SUOSIKIT ♥︎

Moikka ja kivaa vappua teillekin! ♥︎

Aloitetaan toukokuun ensimmäinen päivä heti taputtelemalla kulunut huhtikuu taakse. Luvassa siis huhtikuun viralliset suosikit! :--D (Pssst! Mulla on muuten enää 9 koulupäivää jäljellä!!)

HUPPARI, GINA TRICOT

Kuukauden käytetyin vaatekappale on ehdottomasti tämä Gina Tricot:n vaaleanpunainen huppari SKAM-lainauksella. ♥︎ Tuskin mun tarvitsee tätä sen kummemmin perustella?

T-PAITA, VANS

Lähes yhtä paljon käytössä on ollut samalla kertaa ostamani t-paita. Tykkään yhdistää tämän erityisesti revittyjen farkkujen kanssa.  Tässä on aika tiukka kaula-aukko mutta tavallaan tykkään siitä, kuinka se on vähän erilainen kuin tavalliset paidat! (Kyseessähän on siis oikeasti lasten malli...)


ENCHANTING FOREST FRUITS –TEE, TWININGS

Vaikka olenkin vannoutunut tavallisen mustan teen ystävä (Earl Grey ♥︎) niin ostin kokeiluun tällaista marjateetä, kun paketin sai eurolla! Tämä oli yllättävän hyvää ja oonkin juonut tätä viikonloppuna aamulla eräänlaisena "herkkuna". Ihan kivaa vaihtelua tuon tavallisen teekupposen rinnalle. :--)


SUPER LAKU

Julkaisin eilen postauksen tämän kesän uutuus-jäätelöistä.  Testistä löytyy parikin hyvin lakritsi/salmiakki-painoitteista suosikkia, joista yksi oli tämä Pingviinin Super Laku -puikko. Tsekkaa muut kokeiluun päässeet jäätelöt TÄÄLTÄ. (click!)

LEIKKOKUKAT (TULPPAANIT)

Tulppaanien aika alkaa olla jo ohi mutta ne on pakko mainita vielä täällä huhtikuun suosikeissa! Oon ihastunut tosi kovaa tuoreisiin kukkiin kotona – ne tuo jotenkin ihanan freesin tunnelman! Ja nämä on mahtava vaihtoehto ruukkukasveille, jotka eivät vain mun käsissä selviä... Kimppu pysyy kauniina lähes viikon ajan, jonka jälkeen sen voi heittää hyvillä mielin biojätteeseen.

FARKKUTAKIN TUUNAAMINEN

Okei, myös itse työn tulos eli farkkutakki kuuluu kuukauden suosikkeihin! Mutta siis tämän tuunaaminen oli hauskaa. Sekä kulutusten tekeminen että kankaan vaalentaminen oli yllättävän helppoa ja voisin kuvitella tekeväni saman esimerkiksi vanhoille farkuille! :--)

MARVEL'S IRON FIST (NETFLIX)

Löysin ihan maaliskuun lopussa uuden  kiinnostavan sarjan Netflixistä. Tosin mun Netflixin tilaus päättyi heti huhtikuun alussa... Se ei kuitenkaan estänyt mua katsomasta koko 1. kautta parissa päivässä! :--D Marvelin ja DC Comics:in leffat on mun pitkäaikaisia suosikkeja, joten tämä sarja isku juuri oikeaan paikkaan. Suosittelen!


Viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä tulee SKAM:in 4. kausi. Mitä mieltä olette muuten siitä, että Sana on päähenkilö?? Mun mielestä valinta oli ihan hyvä. :--) En ole malttanut odottaa koko jakson ilmestymistä lauantaihin asti vaan olen katsonut videopätkät virallisilta sivuilta heti niiden ilmestyttyä... Olen myös huomannut, että vaikka sivuille ilmetyneitä viestiketjuja ei käännetäkään on ne oikeastaan aika helppo ymmärtää ruotsia osaamalla! Ikävä kyllä huhutaan, että 4. kausi jää sarjan viimeiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥