torstai 11. toukokuuta 2017

6 X PARAS VUOKRALEFFA (VIAPLAY)

Moikka ♥︎

Onko sulla etsinnässä elokuvaa äitienpäivän iltaan tai muuten vain viikonlopun viihteeksi? Tällä kertaa ajattelin jakaa mun lempparit Viaplayn vuokrattavista elokuvista. :--) Palvelusta löytyy siis normaalien (kuukausimaksulla katsottavien) leffojen lisäksi uudempi elokuvia, jotka voi vuokrata 48h ajaksi. Normaalisti hinta on jotain 5€ luokkaa. Ei siis kovin paha hinta leffaillalle, vai mitä?

// Vinkkasin muuten huhtikuussa kahdeksan leffaa jotka löytyvät myös Viaplaysta. (Ne eivät siis maksa erikseen!) Löydät kyseisen postauksen tästä linkistä (click!)


NERVE  ★★★

Teinityttö Vee päättää liittyä mukaan verkossa pelattavaan Nerve-peliin, jossa pelaajat suorittavat erilaisia tehtäviä voittaakseen kilpailun. Hän jää kuitenkn koukkuun peliin – pian pelissä tapahtuu yllättävä käänne ja Veen koko elämä on pelissä.

IHMEOTUKSET JA NIIDEN OLINPAIKAT  ★★★★★

Älkää tappako, vaikka sanon, että nautin tästä elokuvasta jopa enemmän kuin Harry Potter -elokuvista! Kiinnostavat henkilöt, taikamaailma, suloisia ihmeolentoja sekä hyvä tunnelma = paras leffa pitkään aikaan, jonka voi katsoa aina uudelleen ja uudelleen. Jään odottamaan jatkoa!!

NEITI PEREGRINEN KOTI ERISKUMMALLISILLE LAPSILLE  ★★★

Elokuva kertoo Jake-nimisestä pojasta, joka tutustuu aikaloopissa eläviin eriskummallisia taitoja omaaviin lapsiin ja näiden suojelijaan neiti Peregrineen. Lapset ovat suuressa vaarassa ja Jake on ainoa, joka pystyy näkemään lapsia jahtaavat hirviöt. Jaken pitää tehdä suuri päätös: jäädäkö lasten turvaksi vai palata takaisin omaan elämäänsä.

DOCTOR STRANGE  ★★★★

Tämän elokuvan valitsin kahdesta syystä: 1) koska Marvelin leffat on vaan huippuja 2) koska Benedict Cumberbatch on vaan huippu! :--D En kyllä pettynyt, vaikka tarina ei ollutkaan ennestään tuttu.

DEADPOOL  ★★

Kauan meni, että sain katsottua tämän! Olin kuullut paljon kehuja kyseisestä elokuvasta ja totta puhuen elokuva ei vakuuttanut. Toki se oli ihan viihdyttävää "aivot-narikkaan" katsottavaa mutta jotenkin leffa ei vain napannut niin lujaa kuin toivoin...

LIITTOUTUNEET  ★★★★

Tämä mun piti käydä katsomassa aikanaan elokuvissa mutta en vain saanut sitäkään aikaan. Onneksi bongasin elokuvan vuokraleffojen joukosta! Katsottiin tämä kahdestaan äidin kanssa ja täytyy kyllä kehua Brad Pittiä ja Marion Cotillardia. Max (Pitt) saa kuulla vaimonsa olevan vihollisen vakooja ja saa 72h aikaa todistaa väitteen vääräksi ja pelastaa vaimonsa.

// Onko teillä lisää hyviä vinkkejä leffa-iltaa varten?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥