keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

TESTISSÄ: LUSH SHOWER JELLY

Moi ♥︎ Tänään höpötellään pitkästä aikaa kosmetiikasta – pääsin nimittäin viimein kirjoittamaan teille pientä arviota näistä Lushilta ostamistani Shower Jelly'istä. En oikein tiedä millä nimellä näitä pitäisi kutsua, sillä nimen suora suomennos (suihkuhyytelö) ei kuulosta omaan korvaan kovin houkuttelevalta... Taidan siis käyttää näistä tuota purkissakin olevaa shower jelly -nimitystä.


Mä olin ihan innoissani, kun kuulin näistä ensimmäisen kerran. En oikeastaan tykkää käyttää nestemäisiä suihkusaippuoita mutta tavallisetkaan saippuat eivät nappaa. Oli siis todella kiinnostunut kokeilemaan näitä! Kokeiluun valitsin sitruunaisen REFRESHER:in sekä super-raikkaan WHOOSH:in. Rakastan kaikkia raikkaita tuoksuja, varsinkin kaikki tuotteet missä on vähänkään sitruunaa voittaa mut heti puolelleen. :--D Niin taisi käydä näidenkin kanssa!

PLUSSAT

+ Ihanan raikas tuoksu!
+ Hauska koostumus (Tuntuu todella kivalta iholla...)
+ Ei eläintestattu & luonnolliset ainesosat
+ Pieni (uudelleen käytettävä) pakkaus eli vähemmän muovijätettä
+ Kestää pitkään käytössä
+ Helppo kuljettaa mukana esim. reissussa

MIINUKSET

– Hyytelö on liukas kädessä, joten voit odottaa pudottavasi sen vähintään pari kertaa suihkun aikana!
– Hinta on kalliimpi kuin normaalin suihkusaippuan


Kaiken kaikkiaan tykkäsin näistä shower jelly'istä erittäin paljon ja nämä kaverit ovatkin jääneet ihan ahkeraan käyttöön suihkun puolelle. Jos näistä pitäisi valita lemppari niin sanoisin, että voitto menee puolikkaan pisteen erolla tuolle super-sitruunaiselle Refresher-jellylle. Niin raikas ja energisoiva tuoksu, että loppupäivä ei voi mennä huonosti! ;--)

// Joko sä oot testannut Lushin Shower Jellyjä? Mitä tykkäsit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥