tiistai 18. huhtikuuta 2017

SEESAMI–KANAWOKKI


HEI,
päivitin hieman yhtä mun suosikkiruokaa, kiinalaista kana-wokkia, ja siitä saattoi tulla jopa entistä parempaa. (Luulin, ettei se olisi edes mahdollista!) Tykkään itse käyttää wokkiin aina tuoreita kasviksia, sillä niissä on helppo säilyttää sellainen kiva "rouskuva" tekstuuri mutta toki tähän voi hyödyntää myös pakastealtaan wok-vihannessekoituksia. Kasvisten, kanan ja nuudelien lisäksi heitin mauksi normaalin soijan sijaan teriyaki-kastiketta sekä reilusti seesamin siemeniä – NAM! Mutta kuten normaalisti kyseessä on helppo ja nopea ruoka, jota jaksaa laittaa ihan arkenakin.


SEESAMI–KANAWOKKI (neljälle)

1 pkt maustamattomia kanasuikaleita
1 parsakaali
1 keltainen paprika
3 porkkanaa
2 levyä nuudeleita
3 rkl seesamin siemeniä
+ teriyaki-kastiketta

TEE NÄIN: Aloita kuorimalla porkkanat. Suikaloi paprika, porkkanat ja parsakaali. Kypsennä kasviksia pannulla noin 15 minuuttia kunnes ne ovat pehmenneet. Paista seuraavaksi kanasuikaleet. Mausta suikaleet teriyaki-kastikkeella ja noin 1 rkl seesamin siemeniä. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita nuudelien sekaan makusi mukaan teriyaki-kastiketta ja loput seesamin siemenet. Lisää kanasuikaleet ja kasvikset ja sekoita hyvin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥