perjantai 14. huhtikuuta 2017

PIENTÄ UUTTA (KOTIIN)

Huomenta! Ajattelin kirjoittaa vaihteeksi pienen katsauksen kevään ostoksiin – tällä kertaa niihin, jotka ovat tulleet kodin puolelle. Löysin myös ihanan paksut ja kauniit kylpypyyhkeet, joita en saanut kuvattua, koska olen unohtanut ottaa ne mukaan kotoa jo kaksi kertaa... Nyt pakkasin ne heti autoon, etteivät jää maanantaina kyydistä! Ei mulla oikeastaan ole tänään sen kummempaa asiaa, eli mennäänkö itse postauksen pariin?

Kiinnostaisiko teiltä nähdä myös vaatekaappiin saapuneet kevään uutuudet?   


KYLPYPYYHKEET, JYSK

Kivat ruudukko-kuvioiset kylpypyyhkeet löytyivät tarjouksesta Jyskistä. Nämä näyttivät paitsi kivoilta mutta olivat myös ihanan paksut! Nyt kylppäriin löytyy siis myös vaihtopyyhkeet toisten ollessa pesussa...


TEEMA-LAUTANEN, ARABIA

Kyseinen "lautanen" löytyy multa ennestään valkoisena ja oonkin tykännyt siitä ihan superisti. :--) Se käy niin tarjoiluun kuin itse syömiseen eikä ollut vaikea päätös, ostanko tämän myös harmaana, kun hinnasta sai pois –25%.


JÄÄKAAPPIMAGNEETIT, GRANIT

Pyykkipojista tekemäni magneetit eivät toimineet aivan niin hyvin kuin olisin halunnut, joten päädyin ostamaan nämä metalliset "klipsut" Granitin myymälästä Helsingistä. Ja kyllä – olen erittäin tyytyväinen!


FUJIFILM INSTAX MINI 8 –POLAROIDKAMERA

Jep, luitte oikein! :--) Oon haaveillut tästä kaverista aina viime kevään Barcelonan reissusta asti, jolloin kamera jäi ostamatta. Nyt tämä tuli vastaan ihan yllättäen Kärkkäisellä hintaan 59,90€ enkä voinut jättää tilaisuutta käyttämättä! Oon ihan innoissani tästä ja tämä tulee varmasti kovaan käyttöön kesällä.


NAINEN JUNASSA, KIRPPARI

Ei ehkä niinkään hankinta kotiin mutta silti. Olen yrittänyt parhaani mukaan välttää uusien pokkarien tilaamista ja tilannetta helpotti se, että löysin tämän Nainen junassa -teoksen kirpputorilta. Hintaa pokkarilla ei ollut kuin 1€ joten halvalla päästiin! :--D


VESIPULLO, JYSK

Pienen pieni impulssi-ostos, joka kuitenkin yllätti positiivisesti. Tällä vesipullolla oli hintaa vain 3€ ja tykästyin sen simppeliin ulkonäköön. Pullo mahtuu myös täydellisesti Kånken-repun sivutaskuun ja korkki on erittäin tiivis. Peukut tälle!


SHOWER JELLY'T, LUSH

Kylpyhuoneeseen pääsi viimein myös nämä Lushin Shower Jelly't (Mikä olisi hyvä suomennos?), joita olin himoinnut jo hyvän aikaa. Siispä pikaisen Helsingin visiitin aikana ehdin poiketa myymälässä nappaamassa kaksi itselleni kokeiluun. Näistä varmasti lisää myöhemmin! ;--)


+ FARKKUTAKKI, KIRPPARI

Kirpparilta mukaan lähti myös tällainen farkkutakki, joka odottaa vielä pientä muodonmuutosta. Hintaa kaverilla oli ainoastaan 2€ ja takki on valmistettu täällä Suomessa(?). Toivon todella, että tämän tuunaaminen onnistuu odotetulla tavalla ja pääsen käyttämään tätä nyt keväällä ja tulevana kesänä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥