keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

MUUTOKSIA BLOGIIN (?)

Moikka! ♥︎

Täällä blogin puolella on taas ollut ilmassa pieniä muutoksia – banneri on muuttunut hyvin minimalistiseksi ja enää blogin nimi on siinä jäljellä. Vaikka muuta näkyvää muutosta blogissa ei juuri nyt näykään niin se ei tarkoita, ettenkö olisi ehtinyt sekoilla. :--D Menin nimittäin muuttamaan blogin pohjan ihan hetken mielijohteesta (ottamatta ensin mitään varmuuskopiota!) enkä sitten tykännytkään lopputuloksesta... Meni varmaan tunti ennen kuin olin saanut palautettua vanhat asetukset ja etsinyt bannerin joltain muistitikulta. Oli kyllä aika ärsyttävää!

Ainakin kyseinen tapaus näytti, että olen oikeastaan aika tyytyväinen blogin tämän hetkiseen ulkoasuun. Toki siitä voisi saada vielä hieman minimalistisemman ja selkeämmän – mutta ne on pieniä muokkauksia, jotka ehtii tehdä myöhemminkin.

Toinen asia, mitä tuo sattuma sai mut miettimään on blogin nimi. Tuo It's just my life -nimi on ollut sama blogin aloittamisesta asti eikä todellakaan ole kovin omaperäinen... Eikä se enää näin melkein viiden vuoden (!) jälkeenkään tunnu omalta. Oon miettinyt blogin nimen muuttamista aiemminkin mutta silti tuo on pysynyt. Olisiko viimein aika tehdä asialle jotain? Tällä hetkellä mielessä olisi se perus "oma koko nimeni" -litania – eli meikäläisen kohdalla Katri Maiju Maaria.

Vielä se kuulostaa ainakin omaan korvaan todella oudolta (Ehkä sen takia, että koko nimeä käytetään vain harvoin virallisissa papereissa?) ja siksi haluaisinkin kuulla teidän mielipiteitä asiasta!

6 kommenttia:

 1. Oon ainakin ite jo tottunut tuohon it's just my life -nimeen mutta ei tuo toinenkaan kuulosta pahalta :) Tee mikä susta tuntuu hyvältä! -Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! :) Taidan antaa asian hautua vielä hetken aikaa.

   Poista
 2. Ihan kivalta toi Katri Maiju Maaria kuulostaa munkin mielestä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omaan korvaan se alkaa kuulostaa jo ihan siedettävältä kun toistaa riittävän kauan :DD

   Poista
 3. Vaihtaisitko samalla sitten koko blogin osoitteen? Entä löytääkö lukijat tänne sen jälkeen jos vaihdat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on just syitä, miksi pohdin asiaa pitkään... :)

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥