torstai 13. huhtikuuta 2017

MITÄ KATSOA VIIKONLOPPUNA (VIAPLAY) ?

Moikka! Mä lopetin mun Netflixin tilauksen (ainakin hetkeksi!), sillä yritän säästää vähän menoista ja tällä hetkellä Spotifyn tilaus menee ikävä kyllä Netflixin edelle... Otin kuitenkin tilalle kokeiluun 1kk ilmaisen Viaplayn ja herranen aika mitä leffoja sieltä löytyykään!

Edessä on tavallista pidempi viikonloppu pääsiäisen pyhien vuoksi, joten pari elokuvaa tulee varmasti katsottuna ainakin täällä. :--) Jos teillä on yhtään samanlaisia suunnitelmia ja käytössä on Viaplay (tai tuo sama kokeilujakso!) niin tässä muutama leffa, jotka saa multa suositukset.


ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS

Liisa ihmemaassa -elokuvan jatko-osa, jossa mukana tietenkin Johnny Depp Hullun Hatuntekijän roolissa. Näissä leffoissa pääsee oikeasti toiseen maailmaan ja juonikin oli ihan mukaansa tempaava!

ZOOTROPOLIS

Disneyn hyvän mielen animaatio tutustuttaa meidät eläinten kaupunkiin. Elokuva kertoo unelmiaan seuraavasta jäniksestä, jolle selviää, etteivät kaikki stereotypiat ja luulot osukaan aina oikeaan.

VIIDAKKOKIRJA

Disney tuo rakastetun animaation valkokankaalle seikkailuelokuvan muodossa. Toimii! 

THE 5TH WAVE

Avaruusolennot ovat valloittamassa maata. Ensimmäisistä neljästä ihmiskuntaa tuhoavasta aallosta selviytyneet nuoret yrittävät pysyä hengissä. Nuori Cassie yrittää puolestaan löytää pikkuveljensä.

CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR

Mitä tapahtuu, kun Kostajat jakautuvat kahtia huonosti päättyneen tapauksen jälkiselvittelyissä. Oletko Team Captain American vai Iron Manin joukoissa?

NOW YOU SEE ME 2
"Neljä ratsumiestä" ovat piileskelleet vuoden ajan viimeisimmän shown'sa jälkeen. On aika palata takaisin parrasvaloihin, kun uudet ja vanhat vastustajat liittoutuvat heitä vastaan. Kuka vedättää lopulta ketä? Elokuvan temput saavat haukkomaan henkeä!

LONDON HAS FALLEN

Jatko-osa Olympos Has Fallen -leffalle. Maailman johtajat kokoontuvat Britannian pääministerin hautajaisiin ja joutuvat tulilinjalle, kun terroristit haluavat aiheuttaa kaaosta Lontoossa. Mukana tietenkin maailman paras turvamies Mike Banning.

KINGSMAN: THE SECRET SERVICE

Eliitti tiedustelupalvelu (jossa tyyli on selvästi etusijalla) värvää joukkoihinsa nuoren Eggsyn. Kun miljardööri haluaa pysäyttää ilmastonmuutoksen tuhoamalla suuren osan ihmisistä, on järjestön pakko toimia. Joukossa on kuitenkin petturi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥