torstai 20. huhtikuuta 2017

KEVÄT SAAPUI VAATEKAAPPIIN

Hei!
Tänä keväänä kaupat tuntuvat täyttyvän (mun makuun liian) tyttömäisistä vaatteista – on hempeitä pastellivärejä, kukkakuviota ja paljon röyhelöitä... Röyhelöt ei oikein iske muhun, mikä ainakin näkyy lähiaikoina tekemistäni vaateostoksista. Kun muut tuntuvat ostavan suloisia ja keveitä kevätvaatteita, on mun vaatekaappiin saapunut pari hupparia ja tavallista valkoista t-paitaa – onko mun tyyli muuttumassa vai mitä täällä tapahtuu?
(Okei, ollaan rehellisiä. Mun SKAM-fanituksella saattaa olla jotain tekemistä noiden Gina Tricot:n shoppailujen kanssa...)

HUPPARI, VANS

Cape Universalin ystävämyyntien tavoitteena oli olla ostamatta uusia Vansin tennareita, mikä onnistui kuin ihmeen kaupalla. Löysin kuitenkin tämän kivan hupparin, joka piti lopulta ottaa mukaan. Tämä on oikeastaan lasten puolelta, joten hinta oli erittäin hyvä!

LOGO T-PAITA, VANS

Lasten koossa löytyi myös tämä Vansin logolla varustettu t-paita (Välillä kannattaa todellakin olla pienikokoinen!) jollaisen perään olen haikaillut jo viime kesänä. Jes! Tämä tuo kivan rennon tunteen asuun kuin asuun...

FARKKUTAKKI, KIRPPUTORI + TUUNAUS

Tässä olisi lopputulos perjantaina esittelemästäni kirpparilta löytämästäni 2 euron farkkutakista. Aika hyvännäköinen vai mitä mietitte? :--) Tämän tuunaamisesta on tulossa myöhemmin oma postauksensa jos mm. farkun vaalentaminen kiinnostaa!


(SKAM) T-PAITA, GINA TRICOT

Maaliskuun suosikeissa vilahti ensimmäinen SKAM-fanipaita, joka ei tietenkään jäänyt viimeiseksi. Omaksi puolustuksekseni on pakko sanoa, että iskin silmäni tähän paitaan jo ennen kuin tajusin, mistä tuo quote oli niin kovin tuttu...

(SKAM) HUPPARI, GINA TRICOT

Ehdottomasti tämän hetken lempparivaate! Tässä hupparissa yhdistyy kaksi mun tämän hetken suosikkia – dusty pink sekä tietenkin SKAM. ♥︎ Lisäksi hupparin malli on ihanan rento ja materiaali super-pehmeä ja mukava päällä.

(SKAM) T-PAITA, GINA TRICOT

Hupparin kanssa Gina Tricot:ilta mukaan lähti tämä valkoinen perus t-paita pienellä printti-yksityiskohdalla. Täydellisen simppeli paita esimerkiksi farkkushortsien kaveriksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥