lauantai 29. huhtikuuta 2017

KEVÄÄN POSITIIVISET

Huhtikuun viimeinen viikonloppu – ihan pian ollaan siis jo toukokuussa!

Vaikka sää on vaihdellut super-kesäisen aurinkoisesta aina lumeen ja rakeisiin, on mun kevätfiilis huipussaan. Tämä saattaa liittyä siihen, että koulua on jäljellä enää kolme hassua viikkoa eikä nekään ole täynnä! Kohta ollaan siis kesäloman partaalla ja opiskelua on takana vuosi. Oikeastaan todella jännittävää! Tästä faktasta ilahtuneena päätin jatkaa positiivisella asenteella ja listata muutamat muut tämän hetken positiiviset asiat, jotka on saaneet mut hymyilemään useimpina päivinä. ♥︎


✧ PUHTAAT LAKANAT – Vaihdoin sänkyyn ihanan puhtaat ja raikkaat lakanat, joiden kirkkaan vihreät yksityiskohdat tuo eloa makkarin hillittyyn sävymaailmaan.

✧ POLKUPYÖRÄILY – Kadut on olleet jo viikkoja kuivat ja oli korkea aika kaivaa rakas Jopo esiin! Nyt pääsen taas vartissa keskustaan eikä tarvitse kulkea jalkaisin tai bussilla. Niin vapauttava fiilis!

✧ "PYÖRÄN KORJAAMINEN" – Edelliseen kohtaan liittyen täytyy mainita, kuinka itsenäinen ja aikuismainen olo mulle tuli, kun onnistuin vaihtamaan mun pyörän eturenkaaseen uuden venttiilin rikkinäisen tilalle! Sain onneksi muutaman neuvon naapurin uteliaalta papalta, joka ihmetteli mun toivotonta yritystä täyttää sitä perhanan rengasta... Näköjään se ei onnistu, jos venttiili on rikki. :--D

✧ VAIN ELÄMÄÄ – Vaikka ensin uusittu konsepti tuntui hieman oudolta (ja jopa kaipasin ympärille sitä syksyn hämärää iltaa) niin kyllähän lunasti heti eka jakso lunasti odotukset! Kuten tavallista joukon räppäri (Nikke Ankara) yllätti positiivisesti ja pääsi mun suosikkeihin Samu Haberin ja Robinin kanssa.

✧ VAPPU – Vappu on yksi mun lempparijuhlista – kuka nyt ei rakastaisi simaa ja munkkeja!


✧ TALVIVAATTEIDEN LAITTAMINEN SIVUUN – Vaatekaappiin vapautui lisää tilaa kevät- ja kesävaatteille ja odotan innoissani, että säät lämpenevät vielä lisää. Esim. farkkutakki on päässyt jo useana päivänä hupparin päälle!

✧ UUDET RESEPTIT – Keittiössä on valmistunut mm. vietnamilaisia kesärullia, risottoa ja älyttömän hyvää kana-lasagnea.

✧ MATKASUUNNITELMAT – Tiedossa on siis ainakin reissut Berliiniin ja Korfulle, mutta silti mieli tekisi päästä vielä vaikka minne muualle... Kesätöistä ei ole kuulunut sanaakaan, joten ainakin aikaa riittäisi?

✧ PUHDAS IMURI – Saattaa kuulostaa hassulta mutta kaiken siivoamisen keskellä keksin yhtäkkiä tyhjentää mun imurin suodattimen. Se olikin niin täynnä kissan karvoja ja pölyä, että päädyin lopulta pesemään sen. No nyt ainakin imuri imee taas hyvin!

✧ BOO & VIKKE – Pojat on olleet pidemmän aikaa mun luona Kouvolassa ja olen niin iloinen. On oikeasti ihanaa, kun kotona on joku odottamassa. Tämä on varmasti näkynyt myös Snapin puolella, jossa poikia näkyy varmaan jokainen päivä ainakin kerran... :--D


IHANAA VIIKONLOPPUA & VAPPUA – TOIVOTTAVASTI SAADAAN NAUTTIA AURINGOSTA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥