lauantai 1. huhtikuuta 2017

KEVÄÄN KIINNOSTAVAT

Hellurei!

Tänään luvassa olisi jälleen katsaus tuleviin kiinnostaviin tapahtumiin, keikkoihin ja elokuviin. Keväällä tiedossa näyttää olevan kaikenlaista mutta poimin tarjonnasta itseni eniten kiinnostavat jutut. :--)


KEIKKA: ANSSI KELA ft. JYVÄSKYLÄN SINFONIA (13.5.)

Olisiko tässä hyvä idea äitienpäivän lahjaksi? Anssi Kela oli erittäin vakuuttava jo pelkästään oman kitaransa kanssa pienellä yksityiskeikalla (Ihan huippuhetki!) ja nyt hän saa säestäjäkseen kokonaisen sinfonia-orkesterin, jolle on sovitettu Kelan kovimmat hitit... Kuulostaa aika kovalta setiltä!URHEILU: JÄÄKIEKON MM-KISAT (5. – 21.5.)

Joka vuotinen odotus palkitaan jälleen, kun jääkiekon MM-kisat alkavat toukokuussa! En todellakaan ole mitenkään urheiluhullu mutta Suomen pelit on vain yksinkertaisesti PAKKO nähdä! Tavallisesti keräännytään sekalaisella porukalla television ääreen – tietenkin asiaan kuuluvien naposteltavien kanssa. :--)


TAIDE: KIASMA LAUANTAIPAJAT (22.4.–20.5.)

Kansainvälisen ARS17-suurnäyttelyn aikana Kiasma järjestää lauantaisin pajoja, joissa on mahdollista päästä tekemään itse modernia taidetta. Pajaan pääsee osallistumaan pääsylipun hinnalla jokainen yli 3-vuotias (alle 10-vuotiaat aikuisen valvonnassa).


ELOKUVA: FAST & FURIOUS 8 (12.4.)

Hieman noloa myöntää mutta Fast & Furious -leffat on yksiä mun suosikkeja, joten tämä uusinkin on ihan pakko käydä tsekkaamassa! Ainakin trailerin perusteella luvassa olisi tuttua toimintaa, hulluja autostuntteja sekä ihan kiinnostava juoni... 

ELOKUVA: EVERYTHING EVERYTHING (19.5.)

En tiedä, miten oli ollut täysin pimennossa tämän elokuvan suhteen! Onneksi kuitenkin bongasin sen movie insider -sivustolta. Finnkinon tulevissa elokuvissa kyseinen leffa ei ainakaan vielä näy mutta pidän molempia peukkuja pystyssä, että saadaan elokuva myös tänne Suomen valkokankaille! Elokuva perustuu samannimiseen kirjaan, jonka luin nyt alkuvuodesta. Kirjan esittelyyn pääset tästä linkistä.

ELOKUVA: PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MEN TELL NO TALES (26.5.)

En olisi todellakaan osannut odottaa (jälleen!) uutta Pirates of the Caribbean -leffaa... Ensimmäiset kolme elokuvaa ovat lähes legendaariset ja ne onkin pakko katsoa jokainen kerta, kun ne näytetään television leffaputkessa. :--D Neljäs osa oli mielestäni ihan okei ja toivon todella että tämä uusin on vähintään yhtä hyvä. Totuushan on, että tämä pitää nähdä pelkästään Johnny Deppin näyttelemän Jack Sparow'n takia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥