maanantai 24. huhtikuuta 2017

BE KIND. ALWAYS.

"Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always."

Tämä Nooran quote-paita iski lujaa jo ennen kuin tajusin mistä lause on niin tuttu. Onhan se ihan totta, ettei koskaan voi tietää, mitä toinen ihminen käy elämässä läpi. Vaikka kadulla vastaantulija hymyilisikin, voi hän olla tavattoman yksinäinen. Sosiaalisessa mediassa täydellistä elämää elävä saattaa oikeasti kärsiä masennuksesta tai olla huonossa parisuhteessa. Pointti kuitenkin on, että harva meistä tietää oikeasti, mitä toisten elämässä tapahtuu.

Tämä pätee erityisesti nyt sosiaaliseen mediaan painottuvana aikana. Kun instagramin feedi täyttyy tuttujen ja tuntemattomien hymyilevistä kaveriporukoista, lomamatkoista ja upean näköisistä smoothie bowleista, on todella helppoa unohtaa, että henkilön arki ei ehkä oikeasti näytäkään samalta. Tottakai sosiaaliseen mediaan halutaan antaa tietynlainen ihannekuva – eikä siinä ole mielestäni mitään pahaa.  En itsekään jaa blogin tai muun somen puolella huonoja päiviäni tai hetkiä, jolloin on huono olla. On kuitenkin tärkeää muistaa, että niitä löytyy aina välillä jokaisen elämästä. Ihailemallasi mallilla on varmasti päiviä, jolloin peilistä tuijottaa takaisin aivan toiset kasvot, himotreenaja pitää vapaata salilta ja se kuvissa aina hymyilevä tyyppikin itkee joskus.

Ja koska koskaan ei voi tietää, mitä muiden elämään todella kuuluu (vaikka toinen käyttäytyisi täysin normaaliin tapaan) on tuo kyseinen quote hyvä pitää mielessä. Joskus puolivahingossa lausuttu sana saattaa murtaa toisen. Ollaan siis ystävällisiä toisillemme, sillä kaikki meistä tarvitsevat joskus ystävällisen sanan tai teon jaksaakseen eteenpäin.

T-paita: Gina Tricot || Farkut: Mango || Farkkutakki: kirpputori + tuunaus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥