perjantai 3. maaliskuuta 2017

HELMIKUUN SUOSIKIT ♥︎

Hei taas!
Aloitetaan maaliskuun ensimmäinen perjantai perinteisellä kuukauden suosikit -postauksella.


EVERYTHING EVERYTHING, NICOLA YOON

Vaikka koulussa riittikin kiireitä ennen hiihtolomaa, omistin yhden lauantain pelkästään itselleni ja lukemiselle. Valitsin kirjahyllyssä odottaneen Everything Everything -kirjan ja loppu olikin menoa! :--D Lopulta luin kirjan samana päivänä. (Ja uudelleen viikon sisällä!) Kirjan esittelypostaus on siis luvassa mahdollisimman pian.


KUNNON AAMIAINEN

Helmikuussa panostin hieman enemmän aamupalaan ja huomasinkin jaksavani paljon paremmin koulussa ja olevani muutenkin virkeämpi. Aamupala vaikuttaa oikeasti yllättävän paljon! Suosikkini on tällä hetkellä luonnonjogurtti + mustikat -yhdistelmä sekä tietenkin nämä ihanat avokadoleivät. //Jaoin muuten tämän yksinkertaisen aamiaisohjeen teille tiistaina.


MILK & HONEY -TUOKSUKYNTTILÄ, CLAS OHLSON

Törmäsin sattumalta Clas Ohlsonilla näihin Ruotsissa valmistettuihin luonnollisiin tuoksukynttilöihin. Ihastuin tähän hempeään Milk&Honey tuoksuun! Tämä kaveri on jo toinen, sillä ensimmäinen yksilö on ihan pian poltettu loppuun. (Tämän täytyy olla ennätys!)


CALVIN KLEIN -LIIVIT

Syntymäpäivälahjaksi ostamani Calvin Kleinin liivit on ihan pakko mainita, koska nämä nyt sattuvat olemaan mukavimmat ikinä! Tuntuvat uskomattoman hyviltä päällä ja antavat tukea. Paras ostos tänä vuonna – ainakin tähän mennessä. ;--)


KOSTEUTTAVA HIUSSUIHKE, HERBINA

Olen onnistunut löytämään täydellisen shampoon, joka pesee mun rasvaiset hiukset erittäin tehokkaasti. Tämä on tosin johtanut toiseen ongelmaan – hiukset ovat pesun jälkeen todella sähköiset eikä niitä tahdo saada kuriin millään tavalla. Hiusöljy tuntuu pahentavan rasvoittuvuutta, vaikka sitä levittäisi vain latvoihin. Otin kokeiluun tämän Herbinan hoitosuihkeen, koska mulla on ollut aiemmin saman merkin hoitosuihketta, josta oli ihan positiivinen mielikuva. Tämä toimii oikeastaan ihan hyvin, en vaan ihan kauheasti tykkää tuosta tuoksusta...


DOUBLE BUNS

Tämä hauska hiustyyli kolahti muhun lujaa helmikuussa ja kotona hiukset päätyikin usein kahdelle nutturalle. Parina päivänä taisin olla näin koulussakin! Tässä tyylissä on jotain piristävää ja se saa usein muut ympärillä olijat hymyilemään. :--D


TULPPAANIT

Lopputalveen ja alkukevääseen kuuluu ehdottomasti tulppaanit, joita rakastan älyttömästi. Näistä tulee heti sellainen ihanan keväinen ja onnellinen fiilis ja koti näyttää paljon paremmalta! Tämä pinkin ja vaaleanpunaisen kimpun yhdistelmä on syötävän suloinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥