maanantai 20. maaliskuuta 2017

BILLY AND ME (2013)

Hei ihanat!
Noin kuukausi sitten Sveitsin reissua varten pakatessa mukaan sujahti vain yksi kirja (hiton painorajoitukset!) ja se oli viimeinen vuoden alussa tilaamistani teoksista. Giovanna Fletcherin Billy & Me -kirjaa oli suositeltu jossain vlogissa ja koska kirjan kansikin oli noin kaunis, päätin sen tilata.


MISTÄ ON KYSE?

Billy & Me on melko perinteinen rakkaustarina, joka kertoo Sophiesta. Tytöstä, joka asuu pienessä kylässä Englannin maaseudulla. Hänellä oli kaikenlaisia suunnitelmia tulevaisuudelle mutta yliopistoon menon sijaan hän päätyi työskentelemään kylän teepuotiin / kahvilaan. Sophie on kuitenkin perin tyytyväinen elämäänsä kunnes Billy kävelee sisään teepuotiin yhtenä päivänä. Billy on kuuluisa näyttelijä, joka on kuvaamassa seuraavaa läpimurtoaan kylän lähettyvillä. Sophie ei kuitenkaan aluksi tunnista miestä.

Pari tutustuu toisiinsa hiljalleen ja pian Sophie huomaakin tempautuvansa mukaan filmitähtien upeaan – mutta julmaan – maailmaan. Billyn menestyminen alkaa myös vaikuttaa parin suhteeseen ja molempien täytyy punnita arvonsa ja toiveensa uudelleen.


MITÄ PIDIN KIRJASTA?

Kirja oli mukavan kevyttä luettavaa lomalle – mikä oli hyvä juttu. Vaikka kirjan aihe ei liikkunutkaan kovin syvällisillä vesillä, toi se hyvin esiin menestyksen ja kuuluisuuden haittapuolet sekä ihmisten julmuuden. Loppuratkaisu oli tietenkin ennalta-arvattava, kuten moniin rakkaustarinoihin tuntuu kuuluvan. Tämä ei oikeastaan haittaa, sillä kuinka monta rakkaustarinaa osaisit nimetä, joissa pääpari ei päätynyt yhteen kaikkien vastoinkäymisten jälkeen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥