torstai 2. helmikuuta 2017

TAMMIKUUN SUOSIKIT ♥︎

Moikka! :--)

Tänään aloitetaan vuoden 2017 ensimmäinen Kuukauden suosikit -postaus! Tammikuussa suosikkeja löytyi taas paljon – onhan jokaisen vuoden alku aina hieman erityinen. Tällä kertaa listalta löytyy koulujuttuja, herkkuja, musiikkia sekä muun muassa keittiön sisustustavaroita. Eiköhän mennä katsomaan listaa?


VALOKUVAUS & KUVANKÄSITTELY -KURSSI

Koulussa ehdottomasti parasta ovat olleen valokuvauksen kurssin tunnit, jotka ovat opettaneet jo tähän mennessä todella paljon! Enää aukon ja sulkimen säädöt eivät kuulosta niin monimutkaisilta ja uhkaavilta. Myös valkotasapainon säätäminen ja väriavaruuden vaihtaminen ovat tuoneet kuviin paljon uutta. Kiinnostaisiko teitä muuten vinkit valokuvaamisen kehittämiseen?


PORKKANA(MUKI)KAKKU

Paras aloitus syntymäpäivälle oli äidin paketista paljastunut mukikakkukirja, joka toi paljon uusia ideoita. Kirjan ohjetta mukaillen valmistui myös herkullinen porkkanamukikakku, joka korvasi hienosti puuttuneen syntymäpäiväkakun. ♥︎NUTELLA

Kaupasta lähti pitkästä aikaa mukaan purkki tätä taivaallista herkkua – ahhh! Nutellaa on löytynyt kuukauden aikana niin puuron, mukikakkujen, jäätelön, keksien päältä ja onhan sitä nautittu lusikalla suoraan purkista... :--D


MIKAEL GABRIEL – LOISTAT PIMEÄS

Tammikuussa olen löytänyt taas paljon hyviä biisejä, joista tämä Mikael Gabrielin Loistat pimeäs on yksi suosikki. Muut kuukauden aikana paljon kuunnellut kappaleet löydät tämän linkin takaa.


ASSASSIN'S CREED

Pääsin kuin pääsinkin katsomaan kyseisen leffan, vaikka aika tiukille meni! :--D Tykkäsin elokuvasta tosi paljon ja vähän siltä vaikuttaisi, että jatko-osaakin olisi luvassa jossain vaiheessa. Kävikö joku muukin katsomassa tämän? Mitä tykkäsitte?


HEDELMÄ / LEIPÄKORI, TIGER

Etsin keittiöön pientä mustaa säilytyskoria leipiä ja hedelmiä varten ja olin nähnyt sellaisen aiemmin Tigerilla. Mustia koreja ei kuitenkaan enää löytynyt mutta sen sijaan ihastuin tähän kultaiseen yksilöön. Ja näyttäähän tää todella kivalta keittiön pöydällä!


SUOMI 100 -JUHLAVUOSIMUKIT (PASTORAALI), ARABIA

Aikaisena syntymäpäivälahjana saadut Arabian mukit ovat olleet tuttu näky aamu- ja iltapala aikaan. Tykkään näistä todella paljon, sillä tuo malli ei ole se normaali Teema-muki vaan nämä ovat siromman oloiset. Lisäksi rakastuin tähän kauniiseen kuvitukseen. 


POPCORN LIP SCRUB, LUSH

Kuukauden suosikit kosmetiikan saralla ovat olleet suurimmaksi osaksi tuttuja ja turvallisia luottotuotteita, jotka olen esitellyt varmaan useamman kerran täällä. Kuitenkin yksi uusi tuote pääsee mukaan tammikuun suosikkeihin ja se on tämä Lushin huulien kuorinta-aine! Tämän jälkeen huulirasva imeytyy uskomattoman tehokkaasti ja huulet tuntuvat kosteutetuilta.


CARRY ON, RAINBOW ROWELL

Ensimmäisenä uusista kirjoista päädyin lukemaan tämän Rainbow Rowellin Carry On -teoksen, jonka lukemista olin suunnitellut jo hyvän aikaa. Kirja oli taattua Rowellin laatua ja ahmin koko teoksen kahdessa päivässä! (Nukkumaanmenoaika siirtyi kolmeen yöllä... Hups!) Kirjan esittelyn löydät tästä linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥