keskiviikko 22. helmikuuta 2017

MATKASUUNNITELMAT 2017

Heippa ♥︎
Mä olen erityisen innoissani tämän päivän postauksen aiheesta, sillä on vihdoin aika paljastaa kaikki tämän vuoden matkasuunnitelmat! Kuten tiedätte mä rakastan matkustamista yli kaiken ja jos en olisi opiskelemassa kiertäisin varmaan maailman eri kolkkia... Tänä vuonna edessä on ainakin neljä eri matkaa (ja kohdetta!) ja on suorastaan ihme, etten ole paljastanut näitä jo suunnitteluvaiheessa. Oon niin innoissani kaikista näistä tulevista reissuista!! Luvassa tulee siis varmasti olemaan useampia matkapostuksia – ja tietenkin hullu määrä valokuvia. :--D

ZÜRICH + BASEL + ???

Ensimmäisenä listalta löytyy Sveitsi, jossa en ole vielä koskaan käynyt. Tänne suunnataan äidin kanssa hiihtolomalla – eli matkaan ei ole enää kovin kauan! Vieraillaan mun kummitädin luona ja samalla tutustutaan itse maahan. Suunnitelmat ovat vielä auki, joten saa nähdä, mitä kaikkea keksitään ja ehditään toteuttaa vajaassa viikossa!

BERLIN + LEIPZIG & COLDPLAY

Kesäkuussa toteutuu yksi suuri haave – ostettiin nimittäin kaverin kanssa liput Coldplayn Head Full of Dreams -kiertueelle ja keikkapaikaksi valikoitui Leipzig. Tehdään reissusta samalla pieni lomamatka, sillä päätettiin majoittautua Berliiniin ja seikkailla kaupungissa muutaman päivän ajan. Saksakin on maana mulle uusi aluevaltaus!

KORFU

Kesäloman loppupuolella (viikko ennen koulun jatkumista!) paetaan viikoksi Korfulle lämpimään. Ajoitettiin tämän vuoden kesälomareissu näin myöhäiseen vaiheeseen, koska koulun kurssien kestosta ei ollut vielä mitään tietoa eikä uskallettu lähteä heti kesäkuun alussa minnekään... Valittiin kohteeksi Korfu monien vaihtoehtojen joukosta, sillä saari vaikutti todella kiinnostavalta ja siellä näkyi paljolti venetsialaisten vaikutteet.

TAORMINA, SISILIA

Viimeisenä listalla on syyslomalle lokakuussa hankittu matka, jolloin suunta on kohti Italiaa. Nyt ei mennä kuitenkaan tuttuun Pesaron rantakaupunkiin tai edes mantereelle. Valloitetaan nimittäin Sisilia ja tarkemmin sanottuna Taorminan kaunis kaupunki! Kaupunki oli saanut paljon kehuja muilta matkailijoilta, maisemat näyttivät henkeäsalpaavilta ja tarjolla oli useita kiinnostavia retkiä. Sääkin vaikuttaa olevan ihan mukavan lämmin vielä lokakuussa.


* postauksen kuvat: aurinkomatkat & pixabay

4 kommenttia:

  1. Ihan super kivoja suunnitelmia! <3 Taidan olla kateellinen :D

    VastaaPoista
  2. Hyvää reissua! :) Ja toi Coldplayn keikka kuulostaa tosi mahtavalta <3

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥