perjantai 3. helmikuuta 2017

LISÄÄ NETFLIX-LEFFOJA

Valmiina viikonloppuun?
Oletteko jo ehtineet katsoa kaikki 5+5 NETFLIX ELOKUVAT -postauksessa vinkkaamani leffat? Ei hätää! Sillä tästä löytyy vielä seitsemän muuta hyvää elokuvaa teille katsottavaksi! :--)

ITALIAN JOB

Tämä elokuva kiinnostaa varmasti etenkin Ocean's Eleven -leffoista tykkääviä! Ryhmä alansa parhaita varkaita toteuttavat mestarillisen keikan mutta joutuvat yhden jäsenensä pettämiksi. Tästä alkaa petturin jäljittäminen ja tilien tasaaminen.

ANT–MAN

Ant-Man on ehkä hieman erilainen supersankarielokuva tyypillisiin Marvelin elokuviin verrattuna mutta silti katsomisen arvoinen! Elokuvan päähenkilö murtautuu tutkijan kartanoon ja saa mahdollisuuden kokeilla pukua, joka kutistaa hänet hyönteisen kokoiseksi.

NAOMI & ELY´S NO KISS LIST

Ehdoton hyvän mielen leffa! Leffassa seurataan parhaita ystäviä Naomia ja Elyä. He ovat luoneet oman No kiss -listansa, jotta kukaan ei tulisi heidän ystävyytensä väliin. 

FRIENDS WITH BENEFITS

Dylanille tarjotaan työpaikkaa New Yorkissa ja tutustuessaan mahdollisuuteen hän ystävystyy rekrytoijaansa Jamieen. Se sopivat ryhtyvänsä suhteeseen ilman mitään sitoumuksia, kuitenkin pian he huomaavatkin rakastuneensa toisiinsa.

SHE´S OUT OF MY LEAGUE

Hauska elokuva kertoo lentokentällä työskentelevästä Kirkistä, joka tapaa eräänä päivänä upean Mollyn. Vastoin kaikkia odotuksia Molly osoittaa kiinnostuksensa häntä kohtaan. Kirk ei vain pysty hiljentämään ajatusta, että Molly on täysi kymppi eikä todellakaan samaa tasoa hänen kanssaan.

DUFF

Bianca oppii olevansa ystäväporukkansa DUFF – siis henkilö, joka saa muut näyttämään paremmilta. Hän haluaa päästä leimasta eroon ja sopii lapsuuden ystävänsä / naapurinsa Wesleyn kanssa, että tämä opettaa häntä muuttumaan suosituksi.

HOW TO BE SINGLE

Komedia seuraa neljän sinkkunaisen elämää New Yorkissa. Alice ei ole koskaan asunut yksin vaan muutti kotoaan suoraan poikaystänsä luokse. Nyt hän haluaa pitää suhteesta pienen tauon ja kokea, miltä tuntuu olla sinkku. Hän muuttaa siskonsa luokse Megin luokse ja tutustuu räväkkääseen työtoveriinsa Robiniin. Mukaan menoon mahtuvat vielä Robinin ystävä Tom ja tämän omistaman baarin yläkerrassa asuva Lucy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥