tiistai 21. helmikuuta 2017

LEMPEÄN TULINEN TONNIKALALAATIKKO

Moikka! :--)

Tämän kertainen resepti syntyi eilen täysin kokeilun tuloksella – en edes googlettanut mahdollisia ohjeita! Olin ihan kauhean nälkäinen tullessani koulusta (meillä oli pitkä päivä!) eikä mulla tietenkään ollut mitään valmista ruokaa tai edes pasta-ateriapusseja... Muistin sitten Makua Foods* :in lähettämät pastakastikkeet ja pastat, joista lähdin kehittelemään kaapista löytyneen tonnikalan kanssa helppoa pastavuokaa. Onneksi pakastimesta löytyi lisäksi puolikas sulatejuusto ja juustoraastetta, joten kauppareissuun ei ollut lopulta tarvetta!


LEMPEÄN TULINEN TONNIKALALAATIKKO

5 dl pastaa
1 prk (250g) arrabiata -pastakastiketta
4 dl vettä
1/2 pkt sulatejuustoa
1 prk tonnikalaa
1 dl juustoraastetta


TEE NÄIN: Kaada kattilaan pastakastike, vesi ja pasta. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Kuutioi sekaan sulatejuusto ja sekoittele kunnes se on sulanut kokonaan kastikkeen joukkoon. Lisää vielä tonnikala ja kaada seos uunivuokaan. Ripottele pinnalla juustoraaste. Paista 175 asteessa uunin alaosassa noin 50 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

* pasta ja pastakastike saatu Makua Foodsilta

2 kommenttia:

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥