lauantai 4. helmikuuta 2017

INSPIROIVAT DIY- / SISUSTUS-BLOGIT

Moikka! ♥︎

Tänään mä paljastan teille neljän seuraamaani diy- & sisustusblogia, joista saan älyttöämän paljon inspiraatiota päivittäin! Näiden perusteella voi aika hyvin arvailla, millainen tyyli oikein iskee muhun: vaaleaa, luonnollisia sävyjä, viherkasvit, avarat tilat, minimalistisuus ym. skandinaaviseen sisustukseen kuuluvat elementit. Pääset tutustumaan esittelemiini blogeihin blogin nimeä klikkaamalla!

Olisiko teillä muuten kiinnostusta nähdä mun viimeisimpiä diy-sisutusratkaisuja täällä asunnossa?

Kelsey ja Becky ovat nuoret naiset ihanan The Sorry Girls -youtube-kanavan takana. Videoilla on selkeät (ja usein helpot!) ohjeet itsetehtyihin sisustuselementteihin kuin kirpputorilöytöjen tuunaamisiin. Kaikki ohjeet löytyvät myös kuvien kera blogin puolelta!


Yksinkertaisia ja kauniita ideoita täynnä oleva The Merrythought -blogi inspiroi mua todella paljon. Tällainen klassisen minimalistinen tyyli on todella lähellä mun sydäntä ja blogin kuvat saavat oman inspiraation vain kasvamaan!


 Homey Oh My -blogista löytyy mm. ihanan minimalistisia diy-ohjeita ja kauniita printtejä kehystettäväksi. Bloggaajan koti näyttää olevan peräisin sisustuslehden sivuilta – se on täynnä valoa, vaaleta sävyjä ja kiinnostavia yksityiskohtia. #interiorgoals Ainoa seuraamani suomalainen sisustusblogi on Keski-Suomessa asuvan Katjan Valkoisen vuoren rinteillä -blogi.  Katja jakaa blogissa kuvia kodistaan, vinkkejä sisustamiseen, diy-ohjeita kuin välillä arkipäivän kuulumisiakin.


// Oliko joku näistä blogeista sulle entuudestaan tuttu?

1 kommentti:

  1. Voi apua, sattumoisin bongasin tämän postauksen ja olen ihan otettu että seuraat blogiani!! Ihana Katri <3

    VastaaPoista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥