perjantai 10. helmikuuta 2017

8 X PERJANTAIN ONNI


... Puhdas koti. Tuuletuksen jälkeen ilma on raikas, pölyt ja kissankarvat ovat poissa ja tavarat omilla paikoillaan. Palkinnoksi siivoamisesta ostin kaksi kimppua tulppaaneita, jotka ihastuttavat olohuoneen kaapin päällä. (Käyn vähän väliä ihastelemassa niitä!)

... Tulppaanit. Kuten edellisestä kohdasta kävi jo ilmi, on nämä alkukevään tulppaanit mun lempikukkia ja niitä on pakko ostaa aina kevään tullessa! ♥︎

... Viikonloppu. Perjantai onnea on ehdottomasti edessä häämöttävä viikonloppu. Pitkästä aikaa oon jäämässä tänne Kouvolaan eikä mitään suunnitelmiakaan ole lyöty lukkoon. Sen kyllä sanon, että koko viikonloppu ei kulu koulutöiden parissa!

... Jon Bellion – All Time Low. Sekä monta muuta hyvää kappaletta löytyy tälläkin hetkellä taustalla soivalta soittolistalta. Fiilis on muutenkin ihanan rento!


... Ajallaan etenevät koulutyöt. Harvinaista mutta tällä hetkellä kaikki mun koulutyöt on aika hyvällä mallilla. Kuinka ihana tunne, kun ei ole sitä kamalaa stressiä, kun työt laahaavat jäljessä. Vaikka aiheet ei mua kovin paljoa kiinnosta oon saanut tehtyä näitä aikataulun mukaisesti!

... Kirjan lukeminen ja vieressä nukkuva kissa. Vaikka koulu onkin vienyt tavallista enemmän aikaa olen ehtinyt iltaisin sukeltaa omien kirjojen pariin. Sain juuri luettua loppuun Beautiful Broken Thigs -teoksen ja eilen aloittelin uutta kirjaa.

... Parin viikon päästä koittava talviloma. Talvilomalle mulla on ihan huippukivoja suunnitelmia, joita en nyt vielä tässä tarkemmin paljasta. Saatte kuulla niistä kyllä piakkoin!

... Naapurin 10-viikkoinen koiranpentu. Ollaan törmätty rappusissa jo kolmesti tällä viikolla ja pikkuinen on aina yhtä iloinen ja innostunut tekemään tuttavuutta. Kuka nyt ei voisi hymyillä tuollaiselle söpöläiselle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥