sunnuntai 19. helmikuuta 2017

5 + 1 HYVÄÄ VÄLIPALAA

Hej ♥︎ Joku heitti joskus pyynnön erilaisten välipalavinkkien listaamiseksi ja sellainen onkin tänään luvassa. Seuraavat kuusi ohjetta soveltuvat hyvin välipalaksi ja tuovat toivottavasti hieman vaihtelua perinteisiin voileipä / murot / jogurtti -valikoimaan! :--)


Kolmioleivät ovat kivaa (ja helppoa) vaihtelua tavallisille voileiville ja sämpylöille. Kokeile vaikka näitä lohi- tai kurkkutäytteisiä vaihtoehtoja!


Jos aika ei riitä munakkaan paistamiseen paistinpannulla tai koko prosessi tuntuu liian monimutkaiselta niin mikro pelastaa tilanteen. Sekoita ainekset mukissa, laita noin minuutiksi mikroon ja lisää lisukkeet – valmista!


Tämän välipalan voit tehdä aamulla jo valmiiksi jääkaappiin odottamaan. Kannelliseen purkkiin kasattuna välipala on myös helppo ottaa mukaan ja lusikoida vaikka matkalla bussissa. Tässä ohjeessa yhdistyy kaksi välipalojen suosikkia  – myslipatukka ja jogurtti.


Banaaniletut on aina hyvä idea välipalalle, varsinkin jos kotoa löytyy jo hieman tummentuneita banaaneja. Näiden kanssa voi nauttia mustikoita (terveellisempi vaihtoehto!) tai kaataa päälle hieman vaikka vaahterasiirappia.


Mitä olisikaan välipalapostaus ilman smoothieta? Yksi mun suosikeista on mustikkasmoothie, josta tulee astetta täyttävämpi skyr-rahkan avulla.


Vähän makeampi herkku! Blogista löytyy muitakin mukikakkuohjeita ja näitä on helppoa varioida myös itse oman mielen mukaan. Nämä valmistuu oikeastaan yhtä nopeasti kuin täytetty sämpylä, joten kiire ei näiden kanssa tule.

6 kommenttia:

 1. Oi nam nää kaikki on mun omia lemppareita myös! Smoothieista saa niin paljon eri makuja tehtyjä <3 Hitsi kävi tekemään mieli tommosta mukikakkua :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tosi kiva juttu! :) Mukikakut on kyllä mahtavia herkkuja

   Poista
 2. Toi mukimunakas! Näyttää aivan superherkulliselta!! <3

  VastaaPoista
 3. banaaniletut on parhautta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin! :) Pitäis tehdä niitä useammin

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥