torstai 9. helmikuuta 2017

PELASTA BAD HAIR DAY X 3

Hello! ♥︎

Kiireinen aamu, ei aikaa suihkuun ja hiukset näyttävät ihan kamalilta? Been there, done that! Tuskin kukaan on välttynyt edellä mainitun kaltaiselta tilanteelta elämässään. Näistäkin vastoinkäymisistä pääsee yli kunhan muistaa muutaman apukeinon:


1. KUIVASHAMPOO / MUOTOILUTUOTTEET

Ensimmäinen vaihe rasvaisen ja litteän tukan pelastamiseen on kuivashampoo! Suihkutan tätä hiuksien tyveen, annan vaikuttaa hetken ja harjaan hiukset. Paras tulos tulee, jos muistat laittaa kuivashampoon jo illalla ja vain föönata hiukset aamulla. Jos ongelmana taas on hiusten sähköisyys, toimii tilanteen pelastajana hiusöljy tai muut muotoilutuotteet.


2. LETIT, SOTKUINEN NUTTURA TAI TUPLA-NUTTURAT

Erityisesti rasvainen tukka ei näytä hyvältä auki, joten turvaudu johonkin kivaan kampaukseen. Tiukat ranskanletit ovat paitsi trendikkäät mutta piilottavat hyvin likaiset hiukset. Sotkuisen nutturan ajatus taas on näyttää, siltä kuin olisit juuri noussut sängystä, joten nutturasta pakoilleet hiukset eivät haittaa!


3. PIPO

Jos tilanne ei korjaudu millään edellä mainituista on ihan jees vetää pipo, lippis tai muu hattu päähän. Pipo peittää hyvin hiusten tyven jättäen näkyviin vain latvat, jotka ovat yleensä edes hieman puhtaamman näköiset. Lisäksi pipon saa helposti sopimaan osaksi tyyliä, kun päivän asun valitsee muutenkin rennoksi.


+ ÄLÄ STRESSAA, VAAN MUISTA, ETTÄ KAIKILLA ON VÄLILLÄ HUONO HIUSPÄIVÄ. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisina. ♥